PC | Téma

10 her, kvůli kterým se letos vyplatí vylepšit počítač

Letošní rok je nabitý zajímavými hrami jako nikdy. Na co se vyplatí zaostřit a připravit svůj počítač?

9. Tom Clancy's The Division

Očekávané post-apokalyptické MMO z pera Toma Clancyho nás drží ve střehu jako žádná jiná letošní hra, a to hned z několika důvodů. Za prvé jde o survival týmovou akci s apokalyptickou tématikou, kde konečně nejsou žádní zombíci (doufejme). 

1408057285-the-division-screen-1.jpg

1408057305-the-division-art-2.jpg1408057311-the-division-screen-2.jpg1408057317-the-division-art-1.jpg

Za druhé využívá titul interně vytvořený a svým způsobem revoluční engine, který láká procedurální destrukcí a věrohodností ve zpracování materiálů, fyzikálních zákonů a dalších náležitostí, navíc s dost slušnými hardwarovými nároky. Za třetí jde pak o atmosféricky bravurně navržené MMO, které v případě úspěchu nažene davy. Ale...je tu několik ale.

Na hře pracuje studio Massive Entertainment, které je zárukou kvality. Bohužel na vše z vydavatelského postu nahlíží Ubisoft, a pokud se začne do vývoje tlačit více než je zdravé, mohli bychom se dočkat další chuťovky v podobě Watch Dogs či Assassin's Creed: Unity. Tedy hry s obrovským potenciálem ale odfláklým startem.

Ze hry navíc kromě nádherných gameplay videí nevíme mnoho a informace jsme zatím mohli čepat pouze z úniku dojmů testerů alfa verze, které byly veskrze pozitivní. Vyplatí se jim však věřit?

My víme jedno. The Division může být velkým letošním hitem, ale také neuvěřitelným propadákem. My vývojářům držíme palce, protože spojení post-apo bez zombíků, online survivalu a Toma Clancyho je až moc mňamozní.

Datum vydání: rok 2015

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,