10 nejlepších her pro Xbox One, které zaručeně udělají radost pod stromečkem

Hry jsou oblíbeným ježíškovským artiklem, ale vzhledem k jejich množství bývá problém, jakou vybrat. Máme pro vás 10 tipů, tentokrát pro Xbox One.

10. Deus Ex: Mankind Divided

Cena: 

Pokud se v budoucnu rozvine technologie kybernetický implantátů, možná se Deus Ex stane skutečností. Běžní lidé ze strachu z těch vylepšených začnou protestovat, panikařit a bojovat. Hra tematicky navazuje na předchozí díl Deus Ex: Human Revolution, přičemž tentokrát nás vývojáři ze studia Eidos Montreal vzali do budoucí Prahy.

deus_ex_1.jpgdeus_ex_2.jpgdeus_ex_3.jpgdeus_ex_4.jpgVe hře se dočkáte temné budoucnosti s hutnou atmosférou

Deus Ex: Mankind Divided v zásadě nepřekonalo předchozí díl, a to už proto, že příběh nezajel do těch zcela správných kolejí, nemluvě o žalostné kvalitě českého překladu. Jste to však nakonec schopni hře odpustit a ponořit se do ponuré atmosféry, kterou příjemně dokreslují až překvapivě povedené vedlejší úkoly.

Z hlediska hratelnosti se sice Mankind Devided nevytasil s pytlem inovací, ale stále fungující skvělou zábavu hře nelze upřít. Tato slova bohužel neplatí pro Rambo styl, u něj vás čekají pouze průměrné přestřelky a rozpačitě vypadající umělá inteligence. Půjdete-li ale cestou stealthu, budete moci veškeré kybernetické vychytávky naplno využít a stát se součástí výjimečného herního světa.

Diskuze (4) Další článek: Remake Final Fantasy VII příští rok nevyjde

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,