10 nejlepších her zdarma: zabavte se bez peněženky

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 48

Diskuze k článku

28. 07. 2020 17:34

Super díky za tipy na hry. Já občas hraju golfclash a občas hraju tyhle online automaty jen tak pro zábavu https://500freeslots.com/cz/automaty-zdarma/ sou tam sice nějaký mikrotransakce ale ty si člověk nemusí kupovat. A dají se hrát i bez registrace je to taková oddychovka.

 |   |  Odpovědět
Zeeke72  |  07. 07. 2019 02:27

Dobra hra zadarmo je Heroes & Generals. Je to na steamu. Druhovalecna strilecka na zpusob battlefieldu. Zpusob plateb je jak treba ve World of Tanks. Za realny prachy si muzete koupit zlataky a ziskat rychleji postup ve hre,ale da se to bez toho.Valecny bitvy jsou 20 vs 20 a jsou tam jak tanky,tak letadla.Frakce jsou tri. Americani,soveti a nemci.

 |   |  Odpovědět
Petr  |  05. 01. 2019 15:05

Samá střílečka, vražda - smrt - zabití
Nehraji tak často, jako za mlada (čti, před cca 25-ti lety ), nyní pouze občas po nocích WoT a nebo mnoho let hraji online golf - ShotOnline a je to fajn relax, buď sám si dát 18 jamek, reálných nebo na lávě, případně až ve 4 hráčích.

 |   |  Odpovědět
DzejDzej  |  12. 12. 2017 10:58

Toto je můj výčet her zadarmo, včetně jejich hodnocení. Některá jsou moje některá hráčů..

HearthStone
Kartičky, kartičky a zase jen kartičky. Koho baví tento typ her je HearthStone jasnou volbou. Existují tu samozřejmě možnosti nákupu za peníze, ale vše se dá vydělat zdarma a bez zbytečné námahy za pomoci denních questů. Navíc nová expanze otevřela neuvěřitelné zábavný singelplayer dungeon.

Heroes of the Storm
ednodušší, přístupnější a rychlejší MOBA, kterou pro změnu někdo skutečně nadesignoval a nepřeklopil jen 13 let starý fanouškovský mod. Heroes of the Storm není pro všechny, ale bude vyhovovat hráčům, kterým přijde žánr příliš komplexní, náročný a nepřístupný. Blizzardu se totiž podařilo vytvořit téměř přesný opak. Ano HotS je jednoduchý a nemusíte u něho strávit desítky hodin aby pak na Vás někdo křičel že ten či onen mob byl jeho a že to kazíte celému týmu. Zde né všechny expy jsou společné a nemusíte mít nahráno miliony hodin aby jste byli uplně top. Stačí znát základy a nebát se pak si i kvalitně zahrajete. Navíc obsah do této hry přibývá stále a stále. Tak proč to nezkusit....

StarCraft II
Nedávno uvolněná kultovní RTS je zadarmo, tak kdo by si jí nechtěl užít!!

World of Tanks
Je akční online free to play hra s tematikou tankových bitev dvacátého století. Hra je vyvíjená společností Wargaming.net, ve které hráč hraje z pohledu třetí osoby (v odstřelovacím módu z pohledu střelce tanku, v dělostřeleckém módu z ptačí perspektivy). K dispozici je více než 400 vozidel od konce První světové války, meziválečného období. Přes hojně zastoupenou vojenskou techniku z období Druhé světové války konče technikou z doby Korejského války a začátku války ve Vietnamu.

Path of Exile
Diablo II zadarmo.Tak bych to popsal dvěma slovy a to jsem Diablo nikdy nehrál.
Možná si řeknete že to je další P2 win ale není to tak úplně pravda.
V mikrotransakčním obchodu si totiž můžete koupit akorát skiny a další místo do bočního inventáře Stashe.
Hned na začátku si můžete vybrat ze 6-ti postav každá specializovaná na něco jiného a když budete hrát dál můžete odemknout i sedmou postavu!
Každá postava má jedinečný skill tree který je větší než jakýkoli skill tree co jsem viděl ve hrách.
Ve hře je spoustu kouzel ke kombinování a hromada itemů k nalezení. Dále spousta map, late game není nudný a je stále co dělat. Děkji Stachu Jones.

Fishing Planet
Jako rybář mužu říct že tohle jedna z nejrealističtějších rýbářských her zabavý na hodně dlouho a myslím si že ještě zabaví ve hře máte cíle funguje jak má máte záznami a achevementy a různé lokace na každou rybu musíte jinak a jinou tachnikou a rychlostí místem atd... shrnuto realistická hra občas máte štěstí a čas a občas máte chuť se na to vysrat ale stojí zato vydržet táké doporučuji neutrácet na začátku peníze v postupu hry vám budou scházet. hra nejde restartnout! jinak je to free hra takže se dá očekávat že zde budou něaká mikrotrasakce ale nemusí se kupovat maximálně vám urychlí hru ale nedajívám například lokace navíc takže pokud nic nebudete do hry dávat tak se nemusíte bát že se zastavíte a nebude se nic dát dělat omlouvám se za gramatiku! jen jsmem chtěl sdělit informace ze hry co jsem pochytil také pokud si nebude vědět rady tak se koukněte na youtube české tutoriály zatím nejsou ale anglické si najdete skoro na všechno i pro začátečníky ! výborná hra 9/10 za občasné zdlouhavé čekání. Děkuji glow..

Dirty Bomb
FPS - podobné CSgo ale přesto tak jiné. Nacházíse v Anglii a jde o to že musíte buďto capturnout Vlajku, nebo dojet s truckem do určeného místa a potom vzít z trucku bombu a následně ji doníst treba na řídící panel Vodovodu. Podoba se hře CS:GO akorát že je to jen na jedno kolo a zbraně jdou vyměnit jen přes karty. Děkuji Medgan.

Hawken
FPS - Střílečka s robotama, ale pozor boje jsou o taktice, kdo hraje v týmu má velkou výhodu, samozřejmostí jsou i mikrotransakce, kterým se asi nevyhnete.

Planetside 2
FPS - Nejspíš bych to přirovnal k Battlefieldum. Minusem je ne tak hladká grafika a místy citelně arkádovější fyzika, hlavně u vozidel. Výhodou je OBROVSKÁ válečná zóna, k večeru enormní množství bojujících a oproti Battlefieldu důraz nejenom na taktiku, ale i strategii. Rozdíl je i zasazení do světa daleké budoucnosti na cizích planetách, což IMHO dobře maskuje některé vady na kráse grafiky. Pro někoho je to výhoda, někomu to může vadit. A JetPack. Přátelé, JetPack! :)
Hra má mnoho much i co se možností komunikace týká, a to už se asi jentak nezlepší. Ale je to zdarma. Samozřejmě, že se dá ve hře nakupovat za reálné peníze, ale pro kvalitní hru to není vůbec nezbytné. Jak píše Szotouch.

Blacklight: Retribution
FPS - Podle me jedno z nejlepsich FPS sve doby. Hodne nadcasove, graficky docela namakane a o hratelnosti uz ani nemluve. Hra mi neprisla nikdy moc p2w, protoze se da vymaknout i bez realnych penez a kdyz clovek ma aspon nejaky skill v tehle hrach, dostane i vymaxovane borce. Skoda je, ze servery jsou uz prazdne a hru uz minimalne dva roky nikdo moc nehraje. Preji hodne stesti v nachazeni poradne hry. Děkuji M0rt3s.

TERA
Omrzel vás Metin2? Zkuste TERU.
Nemám rád anime a mangu a to v jakékoli podobě, takže jsem hře dával minimální šance, ovšem po zapnutí na mě dýchla dokonalá atmosféra světa této hry. Grafické prostředí je opravdu nádherné, rozmanité a barevné. Pastva pro oči.
První mise v uzavřené lokaci jsou dost...meeh...běháte, sbíráte věci, mluvíte s NPC a úplně nakonec na vás hodí ohromného bosse. No, ok, dá se to přežít, ale logiku jsem v tom moc nehledal.
Výběr postav je velký, hra běží plynule i na starších strojích, soundtrack je poměrně příjemný. Soubojový systém je vážně pecka a nadchnul. Děkuji Chemicky.

Alien Swarm: Reactive Drop
Akční - Alien Swarm: Reactive Drop je vcelku zdařilou hrou přihlédneme-li na to, že je zdarma. Izometrickým pohledem sledujete a ovládáte partu 4členné speciální jednotky, která má vyřešit problém s emzáckou havětí. A že té havěti není málo poznáte velmi rychle, brouci se na vás budou hrnout ze všech koutů, zákoutí, ventilací, prostě odevšad. Vaším cílem je vyřešit konkrétní úkol na mapě (v misi), někam se dostat apod. Cestou narazíte na mnoho překážek a nejsou to jen brouci. Váš čtyřčlenný tým si můžete před misí navolit, včetně výbavy samotné, což se může často hodit pro danou konkrétní misi či jiný způsob hraní. Každý člen mise může mít vlastní specializaci a tak lze průběh dobře kombinovat. Děkuji RJ.

Warframe
FPS RPG - Na první podhled obyčejná F2P PvE hra. Na druhý pohled grind-fest. Na třetí pohled rozsáhlý svět s nádherným artstylem a vlastním originálním příběhem, za který by se nemusela stydět dnes většina AAA her. Na čtvrtý pohled hra s nejrozsáhlejšími možnostmi jak zabít cokoli živé. Na pátý pohled hra s ohromně rozsáhlým systémem customizace statistik a vzhledu všech postav a zbraní.
Rozhodně doporučuji pokud se dokážete smířit s počátečním pomalým rozjezdem.( i když zde je spousta grindu ). Děkuji JoeJoes.

Gigantic (Beta)
Tato hra mě oslovila jen z náhledovky a musím říct ,že to to už se teď u většiny F2P her na steamu moc nestává :D
Tato hra je 100% skvělá,postavy a jejich perky a vylepšení jsou naprosto ... prostě pecka,každého určitě osloví ,že se skiny jsou "zdarma" musím říct a ano toto je poprvé co vidím ,že hráči nemusejí utrácet peníze aby si koupily něco pěkného na sebe :D
Hra zatím působí trochu prázdně co se obsahu týká takže se jedině teším až uvidím nový gamemod nebo novou postavu ale to neberte jako mínus protože hra vás na několik desítek hodin zabaví :)
A co byste čekali od takové to hry je trochu zmatená takže pokud máte rádi kontrolu nad hrou tak tato hra není podle mého pro vás :(
Hra bude mít ale určitě v budoucnu co nabídnout takže si ji nazepoměnte ozančit jako sledovanou, jsme určitě na zrodu moc pěkné F2P hry. Děkuji XotyOne(Monkey).

Forza Motorsport 6 Apex
Naprostá bomba. Nahráno několik stovek hodin na Xbox one,ale od té doby co hra vyšla na PC jsem si ji prostě nemohl nechat ujít i tady. Jediné co zamrzí, je abscence multiplayeru - třeba se časem dočkáme, a věci jako tratě kterých v apexu moc není což je samozřejmě pochopitelné. Přece jen je to zdarma a stojí to za to! Další věc,která mě štve je místy slabá optimalizace,na některých tratích dostanu nepochopitelný spike v podobě frame dropu. Děkuji Honzovi.

Paladins
Tuto hru budu porovnávat jakožto hráč, který má nahráno ve hře Overwatch stovku hodin.
Po první hře, jsem byl docela potěšen, rychlý gameplay, svižná akce, princip stejný jako na TF2 nebo OW.
Grafika je průměrná, neuchvátí ani neurazí.
Principy postav se někdy až moc podobají hrdninům v Overwatchy.
Největší plus je asi vytváření vlastního Loadoutu, které hru trošku ožíví a v něm je asi největší rozdíl oproti konkurenci.
Jinak na hře nedokážu najít zásádní rozdíly, je to opravdu o chuti člověka a prvku FreeToPlay her.
Otázkou je, jak by se hře dařilo, kdyby vyšla třeba rok před konkurenčním OW, ale je pravda, že OW je na trošku výšší úrovní zpracovanosti.
Pro hráče je tedy hlavní výhodou FreeToPlay prvek, kteří nechtějí platit za OW, lehčí dostupnost a určitě i menší namáhovost na hardware.
Věřím že si hra svoje lidi najde, ale je to zatím jenom beta a výsledky se dozvíme až po delší době.
Celkové shrnutí :
Gameplay +
Svižnost +
Loadouty +
Grafika +/-
Srovnání s OW -
Časté bugy - (Na to, že to je beta, která si myslím, není až tak moc zatížená, tak bugů a pádů serveru je až příšerné množství, za 3 hodiny hraní, jsem hru zapínal znova asi 5x, napojování do hry asi 3x a neustále bugování oken a nesmyslné vyhazování scoreboardu z minulých her)
Uvidíme jak si hře povede, já bych byl určitě rád, kdyby si OW našel konkurenci, ale v této hře jí zatím moc nevidím, ale třeba tvůrci překvapí!. Děkuji Laufres~.

Paragon
Paragon zaujme na první pohled. Když se řekne MOBA, nevybavíte si 3rd person střílečku s grafikou, která by se neztratila ani v singleplayerové hře. Je pravda, že není dokonalá, ale určitě stojí za zkoušku.

Fortnite
Battle Royal - Co víc říct PUBG se rozjelo a Fortnite ho dokázal dohnat dokonce i v něčem předběhnout. Můžete stavět základní prvky ( zdi, schody atd ), což hře přidává na zajímavosti. V neposlední řadě lze téměř vše rozbít a rozebrat na materiál právě na stavění. Co hře chybí je balance, protože nyní se zde vyskytuje pár desítek top hráčů, kteří si honí ego tím že každého zabijou a vždy jsou první. Systém ranků zatím moc nefunguje a to je důvod, proč spousta hráčů právě tuto skvělou hru opouští.

Fistful of Frags
Hra na téma western z prví osboby no super ta hra je velice zajmavá je to jedna z her na téma western hra je zajmavá a velice dobrá a hra je na source enginu a velice doporučuji vyzkoušet. Určitě nezklama a zabaví.

Smite
-Hra Smite je free to play MOBA hra, člověk si řekne no a co, další MOBA podle módu z Warcraftu III. Ano, základ je stejný, ale to co hra přináší s sebou je originální. MOBA hru z pohledu třetí osoby, kde na bojišti se setkávají lidé (minioni) a bohové.
Pozitiva: + Nápad, originalita
+ Grafika
+ Hratelnost
+ Free to play, není pay to win
+ Spousta bohů, několik módů, ranked módů
+ Herní měna (dá se svou aktivitou získat i placená měna ,,gemy'')
+ Aktivita tvůrců, updaty a eventy
+ Steam achievementy (jsou dosažitelné a to všechny, chce to skill a i štěstí)
+ Steam karty (samotným hraním je nezískáte)
+ Když v Conquestu nenapíšete roli, máte takřka jistotu supporta (garance: 98%) a to se vyplatí Horste
Negativa: - Komunita
- Nevybalancovanost některých bohů
- Někdy zápas vyhraje pouhý správný pick bohů a někdy zas matchmaking
- Nedoporučuji hrát v raních hodinách, klidně potkáte úplně jiné levely
Celkem: Hra je zábavná, není pay to win a dá se hrát, co víc si přát od free to play hry. Hra trpí strašnou komunitou, furt si někdo něco dokazuje, furt chce někdo vyhrát za každou cenu,
furt Vám někdo něco bude psát, jací jste .... a ..... Hra je fakt dobrá, ale zábava se pro většinu
hráčů vytratila a stahuje tuto hru ke dnu. Děkuji Daniellsen.

 |   |  Odpovědět
wfv  |  19. 03. 2017 14:17

Taková sra.č.ka, no to chtělo aspoň 200 kapitol. Lutonský ty blbe snad mi splníš přání.

 |   |  Odpovědět
r4in  |  19. 03. 2017 10:50

Tyhle hry IMO každý zná. Chtělo by to vypíchnout méně známé kousky.

 |   |  Odpovědět
Petr  |  10. 03. 2017 18:46

- Další ubohý článek o ničem... ono obecně články typu xx nej... jsou z 99 % procent nicneříkající výčty čehosi a narychlo sestavené žebříčku podle toho, co bylo zrovna po ruce.
- Tisící první kopie článků o nejlepších hrách zdarma, které znamenají pouze free to play a online hry, navíc většinou stále ty samé tituly.
- Deset her, ale píše se o sedmi???

 |   |  Odpovědět
19. 03. 2017 10:35

Presne tak. Chtel jsem freeware nebo alespon bonusy za instalaci originu, uplay apd.
Kdo je na tyhle f2p, s prominutim, sr...y zvedavy? Takovyhlech zebricku, a kvalitneji zpracovanych, vylezou po dotazu do googlu tuny.
Z tohodle jsem nezkusil nic a ani to neplanuju. Kdyby v titulku bylo alespon "temer 10 her", ale jestli redaktor byl zvykly pocitat na prstech a o vykendu rezal drevo na cirkule ...

 |   |  Odpovědět
voty  |  10. 03. 2017 12:30

10 nej her?Proč jich vidím jen 7?

 |   |  Odpovědět
Kyselý obličej  |  09. 03. 2017 12:24

Vyměnil bych GW2 za Teru a Dotu za Paragon.

 |   |  Odpovědět
HoN  |  06. 12. 2016 22:21

Že do žebříčku nejlepších her zdarma zařadíte raději HotS a LoL, než Heroes of Newerth, svědčí o totálním úpadku tohohle serveru. Očividně tu panuje přesvědčení, že marketing a reklama pro hru znamená totéž co kvalita. Od doby, kdy jste začali recenzovat hardcore PC hry typu Witcher a Dragon Age na PS a XBoxu to tu jde od deseti k pěti... Co taky čekat od konzolařů...

 |   |  Odpovědět
Cobra  |  08. 03. 2017 21:32

HoN ještě existuje? :D Však to nikdo nehraje, ne?

 |   |  Odpovědět
06. 12. 2016 13:07

Právě dnes vychází nový patch do bety F2P Orcs Must Die! Unchained. Krále akčních Tower defense strategií, který nejnovějším patchem 1.6 přibližuje herní zážitek tolik oblíbených prvních dvou dílů http://orcs-must-die.cz/patch-1-6/

 |   |  Odpovědět
random  |  05. 12. 2016 10:42

Planetside 2
Skyforge

 |   |  Odpovědět
peter  |  05. 12. 2016 10:04

Path of Exile :) - Evidentne to nehral. Zkusenemu hraci trva 1-2 dny zabit bose v Actu 4 na prvni obtiznosti. Zajimavejsi je to pak kolem 70 lvl, mapy, pripadne labyrint, mapy z fragmentu.

 |   |  Odpovědět
Cobra  |  08. 03. 2017 21:34

Kde se píše o Path of Exile?

 |   |  Odpovědět
HotS  |  05. 12. 2016 09:52

U HotS by stálo za zmínku, že Blizz se snaží zaměřit více na týmovou spolupráci, tedy se třeba nestane, že jako v LoLku vás někdo seřve, že jste mu omylem zabili creepa, protože levely a expy jsou týmové

 |   |  Odpovědět
HoN  |  06. 12. 2016 22:28

HotS zabíjí celou myšlenku MOBA žánru, kde každý má svou roli a kde dobrý hráč dokáže otočit hru pomocí svého skillu. HotS je jen další továrna na peníze od Blizzardu, kterému již o nic jiného nejde... viz. HS, WoW, dokonce i D3, kde si novou hratelnou postavu bez jakéhokoli dalšího obsahu musíte koupit.

 |   |  Odpovědět
Enjay  |  19. 12. 2016 13:45

Mě se náhodou HoTS líbí, je to super hra pro casual hráče, kteří si chtějí dát třeba jednu dvě hry za týden a nikdo na ně neřve, že jsou noobové.
Na DOTA 2 mám kdysi nahraných 2000 hodin, člověk u toho musel sedět neustále, jinak šla jeho hra do kopru a buď tak klesnul, že hrál s dementama, nebo byl on za toho dementa a kazil hru ostatním.
Teď, když už není čas prosedět celou noc u Doty, mi Hotsko naprosto vyhovuje

 |   |  Odpovědět
Cobra  |  08. 03. 2017 21:35

Koupit si nemusíš nic...

 |   |  Odpovědět
Lister0  |  13. 04. 2017 04:02

Můj názor je, že HoTS je zdaleka nejlepší moba dneška. Srozumitelní hrdinové, dobrý gameplay, relativně ok komunita. Nedal jsem do toho ani halíř, na což teda nejsem hrdý, rád bych tvůrce podpořil, jen mě k tomu nic nenutí. Za tu hromadu zábavy si tam ale koupím aspoň nějaké skiny. Teď navíc dostal HoTS velký update na 2.0.

Blizzard je firma a každá firma je orientovaná na vygenerování co největšího zisku. To je smysl podnikání. Co na tom nechápeš? Nedělal bys to jinak. Přestože uznávám, že předměty by mohly být levnější.

 |   |  Odpovědět
Dominik  |  05. 12. 2016 09:31

Jasně, dávat tam "staré" MOBA hry a zapomenout na SMITE, který je kvalitou mnohem mnohem dále...

 |   |  Odpovědět
05. 12. 2016 10:01

Jestli se ta kvalita projevuje nudou a celkove nezazivnym gameplay (oproti svym velkym MOBA bratrum),tak je opravdu mnohem dale. :D

 |   |  Odpovědět
smarty  |  20. 12. 2016 13:45

kdyz uz zminujes smite zkus se podivat po nove hre Paragon.

 |   |  Odpovědět
Kozina  |  05. 12. 2016 08:43

Rozhodně bych doporučil Fistful of frags na steamu

 |   |  Odpovědět
Enjay  |  19. 12. 2016 13:42

Jo, to jsem kdysi zkoušel, dobrá sranda

 |   |  Odpovědět
k8  |  04. 12. 2016 20:48

Další z parodií na článek. Kapitoly si strčte někam.

 |   |  Odpovědět
Hearthstone  |  04. 12. 2016 12:47

Paladin může léčit jo? Spíše Priest ne? Asi tuto hru autor nehrál.

 |   |  Odpovědět
avatar
04. 12. 2016 16:57
bbdfbd  |  24. 04. 2017 13:13

Lituji člověka co se vyzná v takové hře protože nemůže mít život... .

 |   |  Odpovědět
avatar
30. 05. 2017 00:36

To není o tom se vyznat, jen logický myšlení + trocha Googlení. A fanda HS nejsem, nemám rád hry o přehnaném RNG. :)

 |   |  Odpovědět
Zany  |  04. 12. 2016 11:02

A která z těchto her je v češtině ?

 |   |  Odpovědět
Jarda  |  04. 12. 2016 11:39

Třeba League of Legends, mám pocit, že i DOTA, pokud máte steam v CZ

 |   |  Odpovědět
gta  |  04. 12. 2016 14:20

wot,wt,

 |   |  Odpovědět
Michal121  |  04. 12. 2016 10:54

A kde je WoT?

 |   |  Odpovědět
05. 12. 2016 10:48

Pripadne jeste vyrazne(!) lepsi WoWs.

 |   |  Odpovědět
avatar
20. 03. 2017 11:45

Ve stínu War Thunder

 |   |  Odpovědět
farwest  |  04. 12. 2016 01:57

Já hraju War Thunder od closed bety a zatímco vy tady o něm píšete jen pozitivně, tak já můžu říct, že to se hrou jde od desíti k pěti.

Spousta letadel a tanků ve hře je nedokončená (tím myslím prakticky nehratelná) a v původních herních režimech nezůstal kámen na kameni: simulátor je skoro pryč, realistické bitvy jsou často velmi NErealistické (spojenci proti spojencům atd.), takže zůstává jen arkáda, kterou není důvod hrát, protože je v konkurenčních hrách zvládnutá mnohem líp.

War Thunder byla hra s velkým potenciálem, který ale zabili sami vývojáři, přestože jim všechno hrálo do karet.

 |   |  Odpovědět
gta  |  04. 12. 2016 06:49

Taky mi přišlo, že letadla mě tam bavily více. WT mě zase tak moc nechytlo jako WOT nebo AW. No teď už je to jedno, musím něco dělat a ne pařit.

 |   |  Odpovědět
MLML  |  04. 12. 2016 07:43

Tohle je opravdu správná odpověď. Ten člověk musí něco dělat a ne hrát pitominy.

 |   |  Odpovědět
gta  |  04. 12. 2016 07:54

To bys taky měl dělat něco jiného než vyvolat flame

 |   |  Odpovědět
eweer  |  05. 12. 2016 19:51

MLML, to je ten pobožnej chcípáček ze živě, co?

 |   |  Odpovědět
Cobra  |  08. 03. 2017 21:38

WT zabila komunita. Simulátoráři nadávali, jak je hra málo simulace a akrádysti zase, že je málo arkáda. A protože arkádystů bylo vždycky víc a zřejmě byli i ochotnější platit, Gaijin dal postupně na arkádysty.

V konkurenčních hrách je arkáda taková arkáda, že ty hry nedávají žádný smysl.

 |   |  Odpovědět
Green Arrow  |  11. 03. 2017 14:46

WT neni ani arkada ani simulator ani realistický to je p2w střilečka s tankamy a letadly a lodmi.

 |   |  Odpovědět
avatar
20. 03. 2017 11:44

Naštěstí je to jedna z mála WW II her, která má MMO, jsou tam lodě a tanky a je celkem dobře zpracovaná.

I když jsem byl nemile překvapen, jak Rata přestoupá Emila :(

 |   |  Odpovědět
Honza  |  04. 12. 2016 01:49

Taky celkem dobrý je Heroes & Generals. FPS z 2. světový války.

 |   |  Odpovědět
Marko  |  04. 12. 2016 01:20

Môžem spomenúť ešte iné Free to Play:
Steam hry:
Dirty Bomb
Hawken
Planetside 2
Blacklight: Retribution
Evolve (Stage 2)
Team Fortress 2

Windows 10 Store hry:
Forza Motorsport 6 Apex
Gigantic (Beta)

Epic Games hry:
Paragon

 |   |  Odpovědět
smarty  |  20. 12. 2016 13:46

Jeste Paragon je dobra hra zadara

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor