10 nejlepších her zdarma: zabavte se bez peněženky

Jak se zabavit u počítače, když nechcete utrácet peníze? Vybrali jsme 10 kvalitních her, které jsou dostupné zdarma.

League of Legends

Nejhranější hru světa nemůžeme vynechat z našeho výběru. Tohle ale není její jediné prvenství. Má taky jednu z nejtoxičtějších komunit, jaké mezi hráči můžete najít. Stojí vůbec nováčkovi za to vydat se do těchto nepřejícných vod? Rozhodně ano, jen se nenechte rozházet některými provokatéry. 

l2.jpgl4.jpgl5.jpg
V Lize legend zažijete bouřlivé bitvy

League of Legends je klasická MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), kde proti sobě stojí pět hráčů na každé straně a snaží se zničit nepřátelskou základnu. Tohle ale není jediný mód, který ve hře najdete. Můžete se pustit do ARAM (All Random All Mid), kde máte náhodně vybrané šampióny a zápas se odehrává jen na jedné lince. K dispozici je i menší herní pole, kde proti sobě na každé straně stojí jen 3 hráči.

Možností, jak hrát, je opravdu požehnaně. Na výběr máte z více jak stovky šampionů a každý z nich má vlastní herní styl. Můžete si tak vybrat svého šampiona a svoji roli, která vám bude sedět do vašeho stylu. 

Momentálně se v LoLku nacházíme v době předsezóny, kdy Riot Games testují změny pro nadcházející sedmou sezónu, která začne ještě před koncem letošního roku. Do hry přibude nová postava Camille.

camille.jpg
Do hry míří nový šampion, Camille

League of Legends můžete zcela zdarma stahovat na PC a nemusíte do něj dát ani korunu. Tedy když nebudete chtít nějaké skiny, za ty už si musíte zaplatit. Šampioni se ale dají získat hraním a navíc je každý týden nová rotace šampionů zdarma.

Jestli se chystáte League of Legends dát šanci, tak vám radím, abyste to hráli pro zábavu a nebrali to nijak extra vážně. Může vám to totiž celou hru zkazit. To samé dokáží i někteří hráči, kteří hrají snad jen proto, aby naštvali ostatní. Takže se před hraním raději obrňte trpělivostí.

Diskuze (48) Další článek: 10 epických staveb v MineCraftu, které musíte vidět

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,