10 nejlepších letních pařeb zadarmo [redaktoři radí]

Máme konzole, máme počítače, občas to chce ale jednoduše hru zdarma. Poradíme vám, jakou!

DOTA 2

Stáhnout hru

V herním světě jsou v posledních letech nejvíce hraným žánrem MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) hry. Tyto hry jsou z větší části hrané zadarmo a může se do nich ponořit jak nováček, tak dlouholetý hráč. A jelikož jsou si toho velká herní studia vědomá, mají většinou nějakou tu MOBA hru v portfoliu. Ale my se teď zaměříme na jednoho z největších hráčů ve své kategorii.

2599_dota-2.jpgDota-2-Zdarma (14).jpgDota-2-Zdarma (18).jpg

DOTA 2 je remake původního modu pro hru Warcraft 3, kterou Valve převzalo pod vlastní křídla. Samozřejmě bez návaznosti na sérii Warcraft kvůli autorským právům. Hra tak vyšla zdarma na Steamu v červenci 2013 a za dobu své existence si vybudovala status velkého hráče na progamingovém poli, čemuž pomohli lidé ve Valve tím, že pořádají velké turnaje, kde si vítězové mohou přijít na zajímavé peníze.

Pokud si chcete hru zahrát, musíte mít aktivní Steam účet a nainstalovanou hru. Poté, co si vyberete svého hrdinu, každý má svoje povolání jako z MMORPG her, a připojíte se na server, budete mít společně s dalšími čtyřmi hráči za úkol zničit nepřátelskou hlavní budovu. Nepřátelé budou mít stejný úkol, takže o souboje určitě nepřijdete. Pokud by vás omrzel vzhled svého hrdiny, můžete si za mikrotransakce koupit nějaké kosmetické vylepšení.

Dota-2-Zdarma (6).jpg

 Hra jako taková je komplexnější, než dále jmenovaný Heroes of the Storm, ale pokud nechcete jen klasickou řežbu s hrdiny, ale i možnosti taktického plánování, doporučil bych vám spíše tuto hru. Ne nadarmo je to denně nejhranější hra na Steamu.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,