10 nejlepších PS4 her pod stromeček [Vánoce 2015]

Máme tu předposlední vánoční speciál, který si po XOne her bere na paškál také konzoli PS4. Co koupit na konci roku?

Naše série speciálů, které vám mají pomoci nakoupit herní dárky pod stromeček, se chýlí ke konci a před sebou máme už jen PS4 hry a hry zdarma. Nebudeme se tedy zdržovat a pojďme se podívat na nejlepší pecky pro konzoli Sony.

 

10. Tearaway Unfolded

Cena: 519,- Kč

Někteří si možná řeknou, že Tearaway přece není žádná novinka. Opak je ale pravdou. Nejedná se totiž jen o port z handheldu PS Vita, nýbrž hra byla přepracována tak, aby byla ušitá Playstationu 4 na míru.

1280x720_lvwUFL.jpg

_vyrp13_173Tearaway-Unfolded-PS4-3.jpgtearaway_unfolded-ps4-screenshot-10.jpgtearaway2.png

Krásná papírová stylizace vypadá ještě lépe a propracovaněji, než na Vitě. Navíc Tearaway využívá gamepad, jak jen může. Díky světlu na přední straně ovladače můžete oslepovat nepřátelské příšerky a pomocí dotykové plošky třeba aktivovat odrazové plošiny. A pokud vlastníte PS4 kamerku, vaše tvář se přenese do zdejšího sluníčka.

Ač to může znít podivně, hra je neuvěřitelně živá. Všude kolem se všechno vlní, skládá a rozkládá. Po cestě příběhem narazíte na různé přátelské či nepřátelské potvůrky, všelijaké interaktivní prvky, a když už si budete myslet, že Tearaway všechna svá překvapení vystřílela, stejně přijde něco, co vám zase vyrazí dech.

Her tvořených z papíru není moc. A na Playstationu už vůbec ne. Proto nezbývá než poděkovat lidem z Media Molecule za jejich dílo. Je vidět, že prostě ví, co dělají.

 

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,