PC | Téma | Indie

10 nezávislých her, které vám nesmí chybět v počítači

I mezi nezávislými tituly se najde mnoho těch, které mohou s přehledem konkurovat velkým herním titulům. Jsou často tvořeny z nadšení početných komunit a na deset takových se zaměří i tento článek.

9. Scrap Mechanic

A konečně tu máme pořádný construction snadbox pro náročné kutily, kde si lze podobně jako například v Kerbal Space Program stavět pojízdná či létající vozidla a vznášedla. Vše v různých pohybujících se patvarech, konstrukcích a slátaninách.

V90xPiJ4PNwl.878x0.Z-Z96KYq.jpg458710-scrap-mechanic-1920x1080.pngc8b8a45818badafe71695cbdc32cc436c1d643b8.jpgGIANT-SPACE-DILDO-Scrap-Mechanic.jpg

Zde si můžete v prostředí komiksově laděné grafiky vyzkoušet sběr materiálu, což je někdy opravdu záludná tahanice, ze kterého pak postavíte nějaké mechanické udělátko. Konstrukce probíhá od úplného základu přes drobné části až po finální efekty, jakými jsou například barva. Smyslem hry je posbírat co nejvíce materiálu, z něhož vyrobíte vozítko, s nímž na planetě budujete propojenou agrikulturu.

K dispozici máte také řadu robotů, které můžete pěkně naprogramovat, aby sbírali, co jim přikážete. Kromě toho všeho budete disponovat Příručkou mechanika. S ní bude stavba lodí a pojízdných mašinek mnohem snadnější.

Scrap Mechanika si můžete pořídit od ledna 2016 v rámci služby Steam a dle některých komentářů je hra vysoce návyková. Holt sandboxy v mnoha ohledech táhnou. Právě jste byli varováni!

Scrap Mechanic si můžete pořídit ZDE.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,