10 slibných herních pecek, které nás něčím zklamaly

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 9

Diskuze k článku

Vlado  |  15. 05. 2016 15:58

Juju, NFS 2015 mě taky pěkně štve. Závodění mě hodně baví, ale po Underground trojce už volám dlouho! Nechápu tvůrce, co nedokážou naslouchat svým fanouškům. Zejména v tomhle herním oboru
Výsledkem je vždy jen další a další zklamání ... takže pokud nevydají něco pořádného ani příští rok, škrtám je a pořídím si nějakou odreagovávací hru, co vyléčí mou tupozrakost ... hihihi viz: http://czpocitac.cz/pocitacove-programy/

 |   |  Odpovědět
09. 05. 2016 11:34

Mne na Metro: Last Light nejvic namichla nemoznost finalne zlikvidovat tu zmutovanou spinu z prvniho dilu. V prvnim dile jsem jim v jejich nore gustem pripravil "velmi slunecny den" a myslel jsem, ze ve druhem dile praci dokoncim. A misto toho cela hra toci okolo ZACHRANY jednoho maleho smejda, ktery jaderne ociste uniknul. Zkousel jsem ho odprasknout od prvni sekundy, kdy se objevil na obrazovce, ale proste to nejde.

 |   |  Odpovědět
rr  |  08. 05. 2016 01:00

s tim RAGE -
JENZE VONO JE TO VO TOM ZE MEL PAK PRIJIT RAGE 2 A TEN NAVAZAT A ZACALI HO VYVIJET A JAK TO TED JE NEVIM, CHTELO BY TO, SUPER HRA, NEMEL SEM NIJAK narocnou sestavu, jen 4 jadro intel, pretaktovany a hra slapala dobre, grafika stredni trida

 |   |  Odpovědět
May  |  08. 05. 2016 08:35

Rage 2 je momentálně "odložený" projekt, protože vývojáři buší Doom 4. Pak se na to prý vrhnou.

 |   |  Odpovědět
Dan  |  07. 05. 2016 21:33

Mě osobně dost zklamala i Division. Mám ji hned od startu 08.03. a před tím jsem ještě hrál i betu...

Asi nejvíc mi vadí, že mise jsou tam stále dokola a konkrétně Nemocnici Medison jsem hrál už nejmíň stokrát - jako denní mise je každej druhej den... Jinak nic moc nového.

Další věc je celkem pokažená DarkZona, kde se pohybuje extrémní množství cheaterů, které se Ubisoft nesnaží nijak eliminovat. Jediným trestem za prokázané používání cheatů je BAN na tři dny To je opravdu směšné!

Navíc je zajímavé, že "crackeři" vydali svůj placený cheat úplně stejně jako Ubisoft vydal Division - 08.03.2016. Takže je i dost dobře možné, že to vydal přímo Ubisoft, aby si trošku namazal kapsu a proto proti cheaterům ani nějak aktivně nejde...

 |   |  Odpovědět
07. 05. 2016 14:34

Jen by mě zajímalo proč tu není Mass Effect 3. Ta hra je taky místy docela potento, například HUD který se neumí přizpůsobit rozlišení obrazovky (aa t jsem zkoušel editovat soubory), podělaný příběh (místy), vnucování multiplayeru a nakonec to nejlepší... DLC který vydali sotva vydali hru a jež obsahuje pořádnej kus hlavního příběhu. Za to bych ji nejradši kopl někam.

Další co mi tu chybí je Assasin série ktrou od trojky vejš ničí jak jen můžou, ať už nudnou trojkou, pirátským simulátorem který na rychlo přejmenovali nebo tím jak zhnojili optimalizaci. Co si budeme nahlávat, na PC platformu se občas hází pořádná hrouda a porty jsou sem tam na pár vulgárních slov, poslední batman budiž příkladem.

Dead Space 3. Vnucování kooperace (kruci já rád hraju sám), předělání původně hororu na čistou akci a ten blbej ukládací systém, tuhle mi hra spadla a poslední checkpoint byl o kapitolu zpět. Super!

Z tím ukládacím systémem ještě dodám Splinter Cell Blacklist, kde byl systém checkpointů přímo děs. Hra spadla na konci mise a museli jste jet odznova protože žádnou hlavu dubovou nenapadlo dělat autouložení ve chvíli kdy splníte nějakou část úkolu, či se posunete v mapě. A že hra padala často....

 |   |  Odpovědět
vit.petrik  |  07. 05. 2016 11:57

NFS Underground 2 je společně s BF 1942 moje nejoblíbenější hra. Na Undergroundu se mi líbí silný tuning, není problém s Peugetem 206 dohrát celou hru bez větších problémů. Také možnost upravit si brzdy, převodovku, tlumiče a přítlak dokáže udělat zázraky

 |   |  Odpovědět
michall  |  06. 05. 2016 13:58

Metro ako take by som za sklamanie nepovazoval. Otvoreny svet by bol fajn, ale nieje to jedina hra kde by sme to ocenili. Ranger mod ktory je nastasie uz na steam-e sucastou hry a netreba si zan priplacat nuti premyslat nad postupom a kde tu sa treba loadnut 2 levely spat. ked clovek zisti ze ma malo filtrov, alebo si zvolil zlu kombinaciu zbrani. Redux prinasa vylepsenie hernych mechanizmov, ked napr. netreba kupit celu novu zbran, len preto ze by sa mi hodil tlmic na level kde je vela ludskych protivnikov, ale na druhu stranu sa u mna stal hra nehratelnou kvouli bugom. Level "Chase" som skusal asi 20x pricom som parkrat restartoval cely level a vzdy stacila 1-2 rany a bol som mrtvy. Sem tam som mal pocit ze ma ani nemalo co zasiahnut a bol som mrtvy uz len z principu. Povedal som si ze len niesom dost dobry, ale potom som nainstaloval klasicku verziu, a rovnaky level na rovnakej obtiaznosti som presiel na 1. krat bez problemov. Tak som si nasiel na nete save vdaka comu som tento level preskocil. Dalsi problem nastal pri "Trolley Combat" kde som na konci levelu prepadol cez textury a ostal v prazdne.Tam som to vzdal. Proste Metro 2033 Redux boli vyhodene peniaze (nastastie iba par eur (steam akcia)).

 |   |  Odpovědět
JCfan  |  06. 05. 2016 11:03

Většinu her jsem nehrál, ale k těm pár rád krátce přispěju.

Dragon age 2 byl sice kvůli zásahu od EA ořezanější než bylo zdrávo, ale stále se na hře dalo najít spoustu pozitiv. Klasicky dostala hra od Bioware zajimavý příběh a sympatické rozmanité postavy. Akční soubojový systém mě dokonce bavil více než u prvního dílu. Zkrátka přes všechny neduhy je to dobrá hra.

Fallout 4 je solidní střílečka, ale špatné RPG. Pro mně naprosto lhostejný příběh, nudné úkoly, otrava s osadama. Solidní craftovací systém. Nechápu jak tato hra sklidila tolik úspěchu napříč redakcemi a fanoušky. Ani dohrát jsem to nedokázal...

A naposled si nechávám Need for speed jakožto možná nejhorší hru ze seznamu.
1) Trapná UI soupeřů - neustále závody jezdíte sami, neboť protivníci jsou kilometry pozadu.
2) Šílená UI policie - pomalí a neschopní policisté v povinných(!!!) misích nepřinášejí sebemenší výzvu. Naopak na ně musíte čekat(!), abyste jim neunikli a mohli tak splnit misi.
3) Nezajimavá mapa - V undergroundech bylo jen jezdit po trase zábava. Přeskakování mostů, spoustu nápaditých zkratek. Tady je město nudné a neustále v závoji noci.
4) Slabý tunning - Nechal jsem se zlákat na tunning, který mi tak chyběl v závodních hrách. Přesto jsem byl opět zklamaný. Většina aut má tak omezený počet součástek, některá dokonce žádné! Vinyl si musíte navrhovat sami a přestože to je asi nejlepší část hry, pořád mi přijde nedostačující.
5) Smysl nedávající cutscény - Příběh nikdy nebyl NFS silnou stránkou, ale když se musíte stavit za kámošema v kantýně jen aby jste je viděli jíst koblihu....

Trochu jsem se rozepsal ( :D ) Ale NFS je pro mně jedno z největších zklamání. Ta hra je špatný vtip a cenu by měli snížit na čtvrtinu!

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor