10 tipů, jak být nekompromisním střelcem v Rainbow Six: Siege

Nový Rainbow Six je celý o taktice a spolupráci v týmu. Máme pro vás parádní tipy, jak být nejaktivnějším hráčem.

Dorazilo k nám nejnovější Rainbow Six a jako vždy jde o taktickou akci, která velou měrou sází na týmovou souhru a komunikaci. V případě, že se vydáte do přestřelek s cizími lidmi online je zážitek sotva poloviční a přítomnost několika kamarádů ve sluchátku je tu takřka nutností. 

Rozhodně ale jsou způsoby, kterými si můžete hraní zpříjemnit a stát se ostříleným lovcem teroristů (případně zabijákem policistů). My pro vás máme několik užitečných tipů, jak vyzrát na konkurenci.

10. Zapomeňte na střílečky

Vypněte na chvíli Rambo styl a zapomeňte na 99% dalších stříleček, které poslední dobou hrajete. Siege je o taktice a přemýšlení, pobíhání a pálení na všechny strany nechte u konkurence. 

rianbow_six_siege-3-1152x648.jpg

maxresdefault.jpgrainbow-six-siege-01.gif

Začněte přemýšlet neobvykle. Dveře a schody jsou fajn, proč ale využívat konvenční metody pohybu po budově, když můžete využít slaňování pro rychlý vstup do každého matra. Probijte se skrze okna, prostřílejte skrze stěny a podlahu, abyste se rychle dostali tam, kam potřebujete.

Prostředí ve hře je kompletně zničitelné, zkuste tedy myslet trochu jinak a nelezte nepřátelům na mušku zbytečným vybíháním skrze dveře. Prostřílejte se zdí.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,