10 tipů, jak být ostříleným borcem v Mass Effect: Andromeda

Nový Mass Effect je plný nástrah a novinek. Pomůžeme vám se s nimi vypořádat.

Přenesme se teď přes fakt, že má Mass Effect: Andromeda své chyby a rozhodně nedostála slibům a očekáváním, který byla fanoušky BioWare před vydáním vytyčena. Ano, příběh je klišovitý a slabý, z animací občas zamrazí a člověk nemůže pochopit, jak podobné chyby dokázalo světové studio vypustit do oběhu. 

Ale to hoďme za záda. Pod veškerou tou slupkou je totiž Andromeda výborným RPG titulem s prvotřídní hratelností a soubojovým systémem, bohatým systémem craftingu a pestrým světem. A my pro vás máme tipy, jak si to doopravdy užít. 

Eos rychle opusťte, na toulání bude čas později

Andromedě chvíli trvá, než se rozjede a opravdu odhalí vše, co vám může nabídnout. Obrňte se trpělivostí a dejte tomu několik hodin. Především se ale nesnažte vystartovat po všech úkolech a nepovinných misích, co vám spočinou v deníčku. Krása hry spočívá v neustále dávkovaném obsahu, díky kterému má smysl se na planety neustále vracet. S lepším vybavením a zkušenostmi. 

mass_effect_andromeda_4k_screnshot_11.pngmass_effect_5.pngmass_effect_6.pngmass_effect_7.png
Z první planety musíte co nejrychleji vycestovat dále, aby se vám více otevřel příběh a množství nepovinných odboček.

To platí i pro vaši první planetu lidstva, Eos. Jakmile dokončíte příběhové mise, vyrazte do galaxie a vraťte se později. Planetu totiž pokrývá vrstva radiace a chvíli trvá, než se vyčistí a odhalí vám množství misí a questů, které na planetě můžete plnit. Nesnažte se tlačit to dříve, než je to nutné. Vzhůru ke hvězdám a na Eos se vraťte později. 

Diskuze (6) Další článek: Humble Store láká na obří slevy v týdnu THQ Nordic

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,