11 tipů, jak se stát obávaným hráčem v NHL

Hokej a fotbal, to jsou v tuzemsku kolektivní sporty číslo jedna. Podobně je tomu potom i na poli sportovních her, kde se jak NHL, tak i fotbalové simulátory těší nemalé oblíbenosti. Přinášíme vám tedy 11 tipů, jak se stát obávaným hráčem v sérii NHL.

Výběr vhodného týmu

První volbou, kterou musí hráč před samotným utkáním učinit je výběr svého týmu. Existují hráči, kteří nechávají tuto volbu na náhodě nebo naopak hráči, kteří volí vždy a za každých okolnosti stejné mužstvo, popřípadě ze dvou až tří oblíbených. Přestože by se tento prvotní krok mohl zdát jako nedůležitý, opak je pravdou.

Každý tým má pochopitelně jiná výsledná hodnocení v jednotlivých kategoriích, tedy útoku, obraně i brankáře, což může v konečném důsledku velice ovlivnit konkrétní utkání. Mezi týmy na úrovni konkrétních ligových soutěží povětšinou nebývá velkého rozdílu, nicméně jít proti Los Angeles s brněnskou Kometou není zrovna šťastná volba. Pochopitelně zde hraje velkou roli především skill obou soupeřů, nicméně handicap v podobě pomalejších hráčů či slabšího brankáře bude jistě hodně znát.

image_3.img.jpgimage_0.img.jpgnhl16_1548803.pngxrZXbhK.jpg

Klíčem k úspěchu a zároveň i spravedlivému boji bude vždy volit týmy ze stejné soutěže, povětšinou tedy přímo z NHL. I na této úrovni však najdeme mnohé odlišnosti v konkrétním hodnocení. V takovém případě je tedy třeba dobře zvážit osobní herní styl a na základě toho vybrat výsledný tým. Pakliže hrajete spíše defensivně a vyčkáváte na příležitosti, volte raději dobrou obranu a především silného brankáře. Pakliže do toho většinu času bušíte v útoku, vybírejte naopak z týmů, které mají silné útočníky a střelce (Washington Capitals, NY Rangers). Pokud hrajete tak nějak vyváženě, snažte se vždy najít kompromis.

Diskuze (2) Další článek: Úvodní půlhodina z akce Prey je nasáklá atmosférou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,