6 tipů, jak přežít multiplayer CoD: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3 je tu a multiplayer je propracovaný jako nikdy. Máme pro vás rady, jak soupeřům natrhnout sandál.

Call of Duty: Black Ops 3 je možná jen dalším bezmyšlenkovitým akčním bijákem, po několikadenní tůře napříč hrou ale můžeme prohlásit, že jde pravděpodobně o nejnabitější díl za poslední dobu. Zkusme tedy projednou odhodit jeho jednoduchost, jednotvárnost a stereotyp a zaměřit se na multiplayer.

Ten totiž už dlouhá léta patří společně s Battlefieldem mezi špičku, kterou si užívají miliony hráčů po celém světě a letošní díl přinesl velmi příjemné a razantní novinky. Nové módy, specializace, bohatá možnost úprav všeho a všech, u čeho začít? Přinášíme vám rady, jak z online porce hry vymáčknout maximum.

6. Naučte se mapy a jejich pro a proti

Ještě, než se vydáte na válečnou stezku, není špatným nápadem vyrazit sólo a projít si všech 11 multiplayerových map, které jsou do začátku k dispozici. Pozapínat si několik botů pro reálnější zážitek, zjistit silné a slabé stránky všech prostředí a naučit se taktické postupy, nejlepší cesty napříč a jiné maličkosti, které vám poté během akce zachrání kejhák.

Call of Duty®_ Black Ops III_20151106190944.jpg

Call of Duty®_ Black Ops III_20151106203816.jpgCall of Duty®_ Black Ops III_20151106221602.jpgCall of Duty®_ Black Ops III_20151108113959.jpg

Více času věnujte především komplexním mapám s členitým terénem, jako je např. spleť budov a pokojů na mapě Evac, a také schopnostem vaší specializace, které nabízejí lepší orientaci v prostředí. Vběhnout do takového chaosu nepřipraven většinou ve frenetickém tempu CoD znamená pěkně nakopaný zadek.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,