7 starých pověstí českých, které bychom chtěli ve hře

Máme je umístěné hluboko v duši, ale neměli jsme možnost si je zahrát. Jakých sedm pověstí by se nám do hry hodilo nejvíce?

6. Praporec Svatého Václava

Když se Čechové setkali se silným protivníkem, mohla se porážka zdát nevyhnutelnou. Každopádně když spatřili kopí a praporec Svatého Václava, dodalo jim to odvahy a svého nepřítele na hlavu porazili. Jasně, další boje a skvělá možnost vytvořit strategii nebo bojovou akční hru. Pokud ale máte fantasii, naskytnou se vám nevídané náměty.

praporec_sv_vaclava_1.jpg

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu, upravme to na Jaroslav Cimrman: Honba za Praporcem Svatého Václava a máme hru jak vyšitou. Dobrodružná výprava ve stylu Uncharted, ale v českých kulisách, pojednávající o všelijakých tajích české historie a máme na talíři výborný titul se špetkou tajemna. Takový český Assassin's Creed by bodl.

praporec_sv_vaclava_2.jpg

Samozřejmě, tak jako u většiny zmíněných pověstí, ani zde nemůžeme očekávat skutečné herní zpracování. Myšlenka, že i my máme historii, která by se dala dát do dobrodružné hry a vytvořit titul, ze kterého bychom si museli měnit pleny, je ale přesto nádherná.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,