8 nejlepších herních comebacků: když skvělé hry vstanou z mrtvých

Někdy se ani úspěšná hra nedočká pokračování anebo je oblíbená herní série ukončena. Ať už kvůli uzavření příběhu nebo třeba problémům s vývojem. Pojďme si připomenout povedené hry, které vstaly z mrtvých. Zkuste si zahrát jejich nové, ale i původní verze!

8. Mirror's Edge Catalyst

Parkur je dlouhodobě oblíbeným prvkem herního světa. Není se čemu divit, poněvadž dodává hernímu zážitku energii a trochu adrenalinu. Tyto světlé stránky viděli i vývojáři z EA DICE, kteří v roce 2008 vytvořili hru Mirror's Edge.

mirrors_edge.jpgmirrors_edge_1.jpgmirrors_edge_2.jpgmirrors_edge_3.jpgPůvodní Mirror's Edge z roku 2008

Hra vás přenesla do města budoucnosti trpícího pod nadvládou totalitního režimu. Samotný příběh bychom asi vyloženě nepochválili (i když záleží na individuálním vkusu), hra nás však zaujala pojetím pohybu po městě. Hlavní hrdinka Faith je Runner, tedy běžec. Je sice pravda, že si můžete vzít do ruky nějakou tu bouchačku, ale právě gymnastika s elegantními kopy tvoří jádro celého titulu.

mirrors_edge_catalyst.jpgmirrors_edge_catalyst_1.jpgmirrors_edge_catalyst_2.jpgmirrors_edge_catalyst_3.jpgMirror's Edge Catalyst z roku 2016

Minulý rok nám k nezapomenutí naštěstí pomohl. Studio EA DICE nám 9. června 2016 představilo skvělý comeback pod názvem Mirror's Edge Catalyst. Samozřejmě titul není bez chybky a ani našem webu si neodnesla víc než mírný nadprůměr. Vrátit se v kůži Faith k akčnímu parkuru je však naprostá paráda.

Diskuze (22) Další článek: Micro Machines: World Series oficiálně potvrzeny pro PC, PS4 a Xbox One

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,