9 tipů, jak být profi zabijákem v novém Hitmanovi

Kompletní balíček epizod novodobého Hitmana je venku. Naučíme vás, jak být tím zaručeně nejlepším zabijákem.

Nový Hitman je rozhodně povedeným dílem série a nepočítáme-li zajímavé (nepovedené?) rozdělení do epizod, rozhodně je o co stát. Nyní se navíc projekt konečně dostává na trh ve své kompletní podobě a není tak od věci si připomenout, jaké to vlastně je být dokonalým zabijákem. Máme pro vás zaručené tipy!

9. Pochopte princip fungování podezření

Hitman vždy byl a je především stealth hrou, takže pochopení, jak funguje podezření a objevení vaší osoby, je stěžejním prvkem na cestě k úspěchu. Podezření tu funguje konečně lépe než v předchozích dílech a vše nyní závisí na tom, koho na své cestě potkáte. 

hitman_-ep_4_bangkok-3.jpg
Nikdo mě neprozradí, pokud nikdo nezůstane naživu. Muhaha.

Každý převlek má určitý okruh lidí, kteří jsou pro vás nebezpeční. V převleku policisty vás nepozná každý kolega, jsou ale vyšší hodnosti či zkrátka více šťouraví kolegové, u kterých je nebezpečí vyšší. Neznamená to, že k nim nemůžete přijít, musíte se ale pohybovat rychleji a být na pozoru. Podobní chytráci jsou označení bílou tečkou nad hlavou, takže dávejte bacha. 

HITMAN-Episode-2-Preview-2.jpg
Některé převleky jsou lepší než jiné. 

Většinou platí, že sprint, přelézání či další divné činnosti vzbuzují pozornost, není však tomu tak. To platí především v případě, že vás již hledají, nebo lezete někam, kde zkrátka nemáte co dělat. Experimentujte, zkoušejte si různé obleky a co vám dovolí v té které úrovni. 

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,