Aktualizováno: Codies oficiálně oznamují závody F1 2014

Po dlouhých spekulacích jsme se dočkali oficiálního oznámení nového dílu oblíbené závodní série F1.

Aktualizace: Debutový trailer potvrzuje datum vydání, které zní 21. října 2014. Titul vyjde pouze na PC, PS3 a Xbox360, jak se původně předpokládalo. Studio však dodalo, že má v současné době ve vývoji také druhý titul ze série F1, který vyjde již na PC, PS4 a Xbox One v příštím roce.

Původní zpráva

Prozatím víme jen něco málo. Nové závody formulí F1 2014 dorazí ještě letos a půjde o další díl oblíbené série, který se ještě více soustředí na realistické podání tohoto sportu. Podle jednoho z insiderů by měl titul dorazit 1. října letošního roku na PC, PS3 a Xbox360. Ano, podle posledních spekulací titul bude následovat svého kolegu Grid: Autosport a next-gen konzole vynechá.

f1_2014.jpg

Prozatím tuto informaci berme na lehkou váhu, jelikož se ještě dnes máme dočkat více detailů a doufejme, že i vysvětlení podobného kroku, pokud se ukáže být pravdivým. V případě, že se hra přece jen podívá na PS4 a Xbox One, můžeme se těšit na chutných 60fps a vylepšený vizuál.

f1_20141.jpg

Uniklo také několik obrázků ze hry, díky klukům z Videogameru. Nezbývá nyní, než si počkat na plnohodnotné představení. Těšíme se.

Zdroj: Videogamer

Diskuze (15) Další článek: Nová aktualizace do akce Titanfall otevírá černý trh

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,