AKTUALIZOVÁNO: Kontroverzní řezničina Hatred byla stažena z Greenlightu

Ani Valve se podle všeho nazamlouvá beztrestné popravy lidí, jelikož se indie střílečku Hatred po několika hodinách na Greenlightu rozhodlo sundat.

Aktualizace: Včera jsme vás informovali o akci Hatred, která byla po pár hodinách stažena z Greenlightu a vývojáři se začali připravovat na plán B. Dnes ale hra zavítala zcela nečekaně zpět a sám Gabe se vývojářům omluvil za vzniklé nedorozumění. Podle všeho se tedy Hatredu na Steamu přece jen dočkáme.

Původní zpráva

Vývojáři ze studia Destructive Creations se chtěli se svým novým počinem Hatred vydat na Greenlight, což podpořil také nedávný teaser. Ve stejný den se však Valve rozhodlo projekt ze svých stránek sundat, což později vysvětlil Doug Lombardi slovy "Vzhledem k tomu, co jsme měli možnost vidět na Greenlightu bychom Hatred nevydávali. Tudíž projekt sundaváme."

Na situaci později reagovali samotní vývojáři, kteří se podivovali nad tím, jak je možné, že při odstranění Hatred jsou na Steamu stále k mání hry jako Manhunt či Postal. Také fanoušky uklidnili, že se tato nepříjemnost nijak neodrazí na vývoji hry a ta se stále dostane do prodeje ve druhém čtvrtletí roku 2015, tedy podle plánu.

Vývojáři jsou navíc potěšeni obrovskou vlnou podpory ze strany komunity, díky které hra během pár hodin dostala přes 13 tisíc pozitivních hlasů. A co si o Hatred myslíte vy?

unnamed1.jpg

Diskuze (3) Další článek: Stahujte Lord of the Hunt DLC do akce Shadow of Mordor

Témata článku: , , , , , , , , , , ,