PC | Xbox One | X360 | PS3 | Vita

Amazing Spider-Man zavítá na PS Vita, chystá se i plnohodnotná dvojka

PS Vita začíná pomalu probouzet zájem u vývojářů a ti své hry postupně adaptují i pro tento handheld. Mezi další hry, které se pro zařízení připravují, by měl patřit Amazing Spider-Man.

Sony tuto informaci zveřejnilo na svém blogu s tím, že hra bude dostupná v listopadu letošního roku za 40 dolarů. Podle výkonného producenta Billa Chinna bude pavoučí muž udržovat minimálně stejného ducha, jako na konzolích, PS Vita ale dodá Spidermanovi novou energii skrze různé systémové funkce.

Hra bude také obsahovat funkci Web Rush systém, díky němuž hráči dokáží zpomalit čas a tím získají větší přehled o okolí a situaci, ve které se nachází. Díky zpomalení času se také budete moci podívat přes dotykovou část Vity, jak se pohybovat po Manhattanu. Veškeré funkce mapy totiž budou umístěny na dotykové ploše vzadu.

Jedna z posledních informací také hovoří o využití gyroskopické funkce, která umožní hráčům používat fotoaparát. Očekáváme tedy, že by Spider-Man mohl být přesně šitý na míru tohoto handheldu a využije schopnosti Vity naplno.

To ale není vše. Včera Activision oficiálně odhalilo plnohodnotné pokračování titulu Amazing Spider-Man, které se na trh podívá na jaře příštího roku pro PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox360 a Nintendo 3DS, takže doprovodí do kin pokračování filmové. Opět bychom se měli dočkat živého New Yorku, příběhové kampaně, inspirované filmem a nového systému notority zvaného Hero or Menace. Více informací se snad dozvíme co nevidět, zatím si vychutnejte debutový trailer.

Váš názor Další článek: Skydive Proximity Flight: porce virtuálního adrenalinu (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,