Americká armáda chce pro simulátory využít Unreal Engine 3

Unreal Engine 3 je neuvěřitelně flexibilní, čehož si všimla i americká armáda a podepsala s vývojáři smlouvu o jeho použití ve svých tréninkových programech.

Vojenské simulátory, vytvořené pro účely armádního tréninku, nejsou hráčům cizí, zmiňme třeba úspěšný titul America's Army, který se těšil obřímu ohlasu a v dnes vydaném oficiálním prohlášení hodlají Spojené státy opět využít k tréninku svých vojáků další perlu herního průmyslu, přesněji Unreal Engine 3.

U. S. Army ve spojení s firmou Intelligent Decisions vyvíjí pro americké vojáky program na simulaci různých situací, kde se naučí co nejlépe reagovat na dané problémy, které mohou opravdu vzniknout v zápalu boje.

„Unreal Engine 3 nám nabídne schopnost integrovat střelbu a její následky, kontrolovat celou kostru člověka, přizpůsobit terén a počasí, nepřátelské jednotky a vlastně všechny aspekty reálného boje. Vybrali jsme UE3, protože zahrnuje i kompletní přístup ke zdrojovému kódu, technickou podporu, školení a stávající hotové simulační nástroje. To nám umožní uživateli poskytnout efektivní a věrný obsah,“ dodal ke smlouvě Clarence Pape z Intelligent Decisions.

No řekněte, nechtěli byste to domů?

Diskuze (5) Další článek: Call of Mini Zombies 2: nemrtví, kam se podíváš (mobilní recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,