Arkádovka Halo: Spartan Assault dorazí na X360 a XOne ještě letos

Během včerejšího dne oznámil Microsoft, že izometrická střílečka z univerza Halo nebude dostupná pouze pro PC a Windows Phone, ale také pro stávající konzoli X360 a next-gen XOne.

Halo: Spartan Assault vyšlo 19. července pouze digitálně. Stáhnout si ji můžete z Windows Store pro operační systémy Windows 8 a Windows Phone. U digitální distribuce zůstaneme i v podobě verzí pro konzole Xbox, kde se objeví ke stažení v prosinci letošního roku. Společně se hrou dostanou hráči nášup i v podobě DLC Operation Hydra.

1370352852-halo-spartan-assault-cinematic-horizon.jpg

Na fanoušky čeká nový kooperativní režim, a také singleplayer s 30ti unikátními misemi, novými nepřáteli, zbraněmi a upgrady, jež budou dostupné pro majitele konzolových verzí. Hráči se podívají hlouběji na válečný konflikt mezi lidmi a Covenanty. Hlavní postavy sehrají velitelka Sarah Palmerová a Spartan Davis, který slouží na palubě válečné lodi UNSC Infinity.

Vývojáři slibují velkou zábavu a boje, které jsme ještě neviděli. Jako malou ochutnávku tu máme trailer, který vyzdvihuje silné stránky hry.

Váš názor Další článek: Podívejte se na artworky zrušené akce z univerza Hvězdných válek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,