PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Assassin’s Creed IV: Black Flag vám klidně zabere i 80 hodin

Vedoucí návrhář čtvrtého dílu série Assassin’s Creed nás dnes potěšil zajímavou informací, týkající se délky hry. Black Flag nám totiž při troše snahy zabere pěknou řádku dní.

Jean-Sebastien Decant to prozradil v nejnovějším rozhovoru pro OPM, kde podotknul, že příběh samotný by měl trvat přibližně 20 hodin čistého herního času. Pokud se ale rozhodneme prokřižovat sandboxový Karibik skrz naskrz, přidáme si k příběhu dalších cca 60 hodin.

Nemohu vám říct přesná čísla herního světa, máme ale tři velká města a 15 unikátních lokací, něco jako malých kontinentů, napříč herním světem. Samozřejmě k to mu přidejte spoustu menších ostrůvků a tajemství, která budete odkrývat. Přes mapu se na lodi dostanete za cca 15-20 minut, takže rozhodně není malá,“ řekl Decant.

Rozhodně jsme se snažili zvýšit zážitek z velkého dobrodružství. Pocit, který máte, když se vydáváte na dlouhou výpravu. Takže jsme pro usnadnění přidali i spoustu bodů pro rychlocestování, abyste se v případě potřeby nemuseli zdržovat.

Assassin’s Creed IV: Black Flag vychází 29. října letošního roku na PS3 a Xbox360, o něco později pak i na PC a next-gen konzole.

Váš názor Další článek: Herní pořad SimoSvět: Midnight Hollow

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,