Bethesda vás zve na svou E3 konferenci

Pravděpodobně si však kluci vybrali špatné datum. Jejich potencionální úspěch může zastínit EA, které má konferenci v ten samý den.

Již dříve se diskutovalo o tom, že se Bethesda může postavit na stranu velkých vydavatelů, jakými jsou třeba Activision nebo Ubisoft, a servírovat na naše harddisky i několik her za rok. Možná se tak brzy stane, právě totiž na svém Twitteru zveřejnili pouták na svou E3 konferenci, která je pro ně historicky již druhá. Ta by měla proběhnout hned první den výstavy - tedy 12. června. Špatná zpráva ovšem je, že EA svojí konferenci naplánovalo na ten samý den, tudíž se Bethesdě nemusí dostat takové pozornosti herních médií, kterou by chtěla.

bethesda-e3-conference.jpg

Po loňské novinářské konferenci, která dala světu nahlídnout na nový díl ze série Fallout, se nabízí otázka: Co tentokrát? Dle našich dohadů může přijít na řadu nástupce úspěšné horrorové hry The Evil Within, nýbrž série The Elder Scrolls by se po oslavovaném Skyrimu také mohla probudit k životu. Třešničkou na dortu by pak mohlo být oznámení pokračování série Fallout, kolem jejiž univerza se nedávno objevily spekulace, že vývojáři údajně koketují s myšlenkou Fallout: New Orleans.

Váš názor Další článek: XCOM 2 si ve světových recenzích vede skvěle

Témata článku: , , , , , , ,