Black Friday: dnes můžete koupit hry s obrovskými slevami [přehled akcí]

25. listopadu 2016
SDÍLET NA FACEBOOKU TWEETNOUT
Dnes můžete koupit hry s mimořádnými slevami. Je Black Friday, den plný slev. Sledujeme je za vás, vy si jen můžete vybrat.

Black Friday neboli Černý pátek je den plný slev. Této americké tradice (více info zde) se v posledních letech ve velkém chytily i české e-shopy a pořádají nákupní žně plné slev. Na Doupěti proto budeme v tento den průběžně sledovat nejzajímavější nabídky týkající se her či herního hardwaru.

Kolegové dnes rovněž sledují slevy počítačů a mobilů


Obnovte stránku, nabídky budou během dne průběžně přibývat.

GOG

Good Old Games se specializuje na starší hry, ale nabízí i nové. Dnes každopádně s výraznými slevami. 

668806876

Xbox

Startujte Xboxy, otevírejte Store. Slevy stojí za to, obzvlášť pro držitele Zlatého členství. 

157525223 
Ukázka z aktuálních slev her na oficiálním Xbox Storu

Humble Bundle

Levné ještě levnější... Ceny docela spadly, ale pozor, i tady platí, že se vyplatí slevy kontrolovat u konkurence. Ne všechno je zde tak výhodné, jak by se na první pohled mohlo zdát. 

248895998
Black Friday na Humble Bundle

Xzone

Nabídka výhodnějších her pro všechny platformy. 

587451400

Nintendo Shop

Hry na konzole Nintenda dnes s výraznými slevami.

PlayStation Store

Sony se rozhodl udělat ve svém obchodě Černý pátek o něco delší, a tak slevy jste zde mohli vidět již od čtvrtka. A že jsou povedené. Například letošní pecku Uncharted 4 sežene s 43% slevou. Celkem je zlevněno okolo 200 titulů, takže každý majitel nějaké konzole od Sony si rozhodně vybere. Vybírat můžete hry na PS3, PS4 a PS Vita.

PS.pngMilovníci her na PS4, PS4 a Vitu si přijdou na své

Origin

Nechybí samozřejmě prodejní platforma EA. Zde si můžete pořídit se slevou letoštní oslavované střílečky Battlefield 1 a Titanfall 2 (obě sleva 33%), nebo třeba FIFA 17 ( sleva 40%). Pěknou cenu má nyní i Dragon Age: Inquisition (63% dolů). 

Snímek obrazovky 2016-11-25 v 8.32.51.pngNa Origin jsou zlevněné jsou i některé deluxe edice

JRC

Černý pátek prošel napříč sortimentem, k dostání jsou zlevněné hry pro PC, PS4, Xbox i Nintendo. Nabídka se týká výhradně krabicových verzí. Slevy jsou i na herní konzole. 

374857523 
Černý pátek u JRC

Alza.cz

Tak jako každý rok, i Alza.cz si připravila v rámci Černého pátku kupu zlevněného zboží. Vše vhodné pro hráče najdete v sekci Herní zóna. Prodej většiny věci začíná v 9:00. Pokud vás něco zaujme, rozhodně neváhejte a nakupujte rychle - počet kusů je omezený. Zlevněné jsou jak hry, tak periferie, počítačové komponenty nebo konzole. Za pěknou cenu pořídíte například PS4 nebo Nintendo 3DS. Ve slevě je dokonce i HTC Vive!

Snímek obrazovky 2016-11-25 v 8.42.44.pngAlza.cz láká na slevy až 80%

Steam

Tradiční nálož slev zahrnuje na Steamu i nejatraktivnější tituly. Loňské hvězdy jako GTA V nebo The Witcher 3 šly s cenami o 50 % dolů. Jenže známe Steam... standardní ceny má poměrně vysoké, a tak se i se slevou dostává jen trochu pod nabídky alternativních prodejců.

518252060 
Steam se zavalil slevami 

Nabídka je každopádně atraktivní a výhodná, najít lze i dobré „špeky“ se slevami přesahujícími 70 % (Just Cause 3, Cities: Skylines, Portal 2, Bordelands 2 a další).

Heureka.cz

Přehled slev začněme tam, kde asi výhodné ceny hledáte průběžně – ve srovnávači cen Heureka. Ta na adrese vyprodej.heureka.cz připravila stránku se skutečně zlevněnými produkty. Srovnávač těží z databáze včetně historie cen a snadno tak odhalí produkty, které byly před Black Friday zdraženy, aby mohly být následně uváděny jako zlevněné.

240511098
Black Friday na Heurece: přehled zboží, u kterého se skutečně pohla cena dolů

Jak ještě více ušetřit: nechte si vrátit peníze

Při nákupu na internetu můžete získat ještě další slevu na již zlevněné zboží. Umožňují to služby poskytující tzv. cashback za nákupy jako například PlnáPeněženka.cz, VratnéPeníze.cz nebo Získejte.cz.

V principu je to provize, kterou provozovatelé e-shopů platí provozovatelům jiných webů za to, že do obchodu skrze banner apod. přivedou zákazníky (tzv. affiliate systém). Tyto služby fungují právě na principu těchto provizí. Když do obchodu přistoupíte z některé z těchto služeb, získají za váš nákup provizi od obchodníka a o tu se s vámi podělí. Pro vás to znamená leckdy několik procent z ceny zboží vrácených zpět. Vzhledem k tomu, že se dá takto nakupovat v mnoha obchodech, vrácené peníze se docela rychle nasčítají v zajímavé částky.

Diskuze (3) Další článek: BioWare: Mass Effect Andromeda bude naše největší hra

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,