Bláznivá čtvrthodinka v Sunset City v nových záběrech ze hry

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 9

Diskuze k článku

Chesse  |  31. 08. 2014 22:47

Přiznám se, že tuhle hru trochu závidim Xbox lidem :D

 |   |  Odpovědět
Smash!  |  01. 09. 2014 12:00

Tak to si teda ale moc her nehrál, bez urážky. A zvláště na Xboxu.

 |   |  Odpovědět
Chesse  |  01. 09. 2014 12:22

Ok tak to napíšu jinak - Tohle je zatím jediná hra co zavidim lidem kteří maj XboxOne. Jsem majitel PS4 a konzoli mam cca pouze 9 měsíců, předtim jsem žádný konzole neměl....

 |   |  Odpovědět
Smash!  |  01. 09. 2014 16:31

Existuje nespočet velmi dobrých her napříč všemi platformami, hlavně na předchozí generaci konzolí, problém je ale spíše v tom, že většina hráčů se vždy žene za lepší grafikou, a o dobrých hrách které nikdy nepoznali tak buď nikdy neuslyší nebo se k nim nikdy nedostanou. . PS4 i Xbox One jsou jen novodobé tahače peněz.
Nevím jak je to se zpětnou kompatibilitou na PS4, ale na Xbox One hry z prvního Xboxu i Xbox 360 nefungují, což je velká škoda pro všechny milovníky předchozích her a zároveň také nepřehlédnutelný, marketingový tah ze strany Microsoftu.
Předchozí Xbox 360 dokázal spustit většinu her z prvního Xboxu.
A zrovna tak mám dojem, že i PS3 dokázal spustit předchozí hry z PS1 i PS2.
Tato nová generace konzolí je tedy tou nejkontroverznější vůbec.
Nutí hráče k zakoupení nového hardwaru bez ohledu na to zda-li vám záleží na vašich předchozích, ne vždy levně koupených hrách.
Řekněme, že to není nic víc než jen demence v praxi.
Nový hardware spolu s novým softwarem by totiž měl být alespoň teoreticky schopen spustit a přehrát předchozí herní tituly. Pokud tomu tak není, jakékoliv ospravedlnění vzhledem k této možnosti je předem marné. Hráče nezajímá ani odlišná mechanika v konzolích natož jiný způsob systému uvnitř nich. Hráči chtějí své hry vidět funkční, ne pod rouškou prachu. Tímto tedy gratuluji k multifunkčnosti všech (současných) konzolí!

 |   |  Odpovědět
Copa-k  |  01. 09. 2014 17:12

no co se tyce spetne kompatilibity tak Microsoft i Sony vcas dalo najevo ,ze stare hry na novejch masinkach nepujdou spustit . Ono kupovat si novou konzoli abych si na ni hral hry ze stare generace mi prijde dost pritazene za vlasy . A je zvalstni ,ze argumentujes se starou generaci ,ale ,ze uz nam nenapises ,ze Sony spetnou kompatilibitu hracum VZALA a duvod zadnej neprednesla . Zde u ps4 je naprosto logicke proc stare hry na novejch konzolich nepujdou spustit a tak aspon dalo najevo ,ze to nepujde do predu vsem vedet . U stare generace lhala kdyz na zacatku zivota ps3 vsem slibovala neco co nakonec nove modely ps3ojek nesvedly .

 |   |  Odpovědět
Smash!  |  01. 09. 2014 18:40

Dost přitažené za vlasy?
Tvrdíš, že vyhazovat několik desítek her, úplně zbytečně jen kvůli zpětné rádo-by (ne)kompatibilitě je přitažené za vlasy? Protože pokud ano, co tedy se zbytkem her, které vás stále baví? Nebudu zde zvlášť psát o každé konzoli jednotlivě, jen proto abych udělal radost těm či jiným majitelům, jasně jsem dal najevo, že s ohledem na Xbox One je situace právě taková, míněna tím byla ale i podobnost situace na PS4. A navíc, když už jsme u toho, stěžuji si na tento problém v obecném měřítku.
O tom jak tomu bylo v minulosti se sliby ohledně PS3 toho opravdu mnoho nevím, ohledně Playstationu nejsem tak všímavý právě jako v případě Xboxu. Pouze zde vyzdvihuji fakt, na základě kterého mě nepřijde zrovna dvakrát užitečné pořizovat si nový "toustovač" na místo toho starého, když z rozmaru toho nového ty starší hry nebudou nijak zvlášť těžit. Jednoduše řečeno. . ona by ta zpětná kompatibilita nebyla až takový problém, jenže. .
Bohužel svojí vlastní politikou typu - budu hrát i své staré hry na novém "toustovači" ani jedné z uvedených konzolí nijak zvlášť nepřispějete. Herní společnosti nepotřebují hráče kteří si koupí nový stroj a většinu svých starých her budou hrát právě na něm, potřebují vás přimět ke koupi nových her, a právě proto se věci mají tak jak se mají.

- Znám mnoho hráčů, kteří by si mile rádi pořídili nové konzole, ať už nový PS4 či snad Nový Xbox One, problém je však v tom, že tihle hráči pořád stále rádi a pravidelně hrají své současné hry, a i když touží po jedné ze dvou uvedených, nových konzolí. . svých starých her se nechtějí vzdát. Navíc důvodem k pořízení těchto nových konzolí jsou pro mnoho mých přátel pouze jeden či dva nové, herní tituly. Kvůli dvěma či třem novým hrám pro nové konzole se tedy moji přátelé nechtějí vzdát svých starých her potažmo své současné konzole.

- Není třeba zmiňovat, že prodej těchto vlastněných her přesto není ničím extra výnosným, pokud prodáte všechny své vlastněné hry, vyděláte si jen několik tisíc korun, s ohledem na to, že ne všechny vaše hry se garantovaně prodají, a to ještě k tomu ve stejné době či ceně.

- Druhou stranu mince navíc vytváří sama komunita uživatelů, hráčů. Spousta vašich přátel má stejné hry a stejnou konzoli jako vy, nemluvíme zde o pár lidech, mluvíme zde o desítkách přátel a známých. Např. ve skutečném seznamu přátel ve vašem Xbox 360 se nyní nachází dvě velmi odlišné strany. První stranou jsou hráči vlastnící Xbox 360, tito hráči s vámi mohou sdílet téměř všechny údaje, mohou s vámi komunikovat a hrát. Druhou stranu ale tvoří vaši přátelé kteří si již pořídili Xbox One, s těmi bohužel ale nemůžete sdílet informace, nemůžete s nimi komunikovat a v žádném případě spolu samozřejmě nemůžete ani hrát. Jednoduše řečeno - vaši přátelé s nově zakoupeným Xbox One jsou ve vašem seznamu stále přítomni, bohužel však jen jako pouhé, viditelné položky v seznamu. Vidíte že hrají na Xbox One, nemůžete se ale ani podívat kterou hru hrají konkrétně a snaha o komunikaci s nimi je taktéž marná. Microsoft zkrátka nepodporuje alespoň komunikační nebo informační kompatibilitu mezi oběma konzolemi zároveň.
Stav vašich přátel hrajících na Xbox One je tedy vidět jen jako odkaz s názvem "Xbox One", toť vše. Dle tohoto argumentu je tedy téměř zbytečné být s těmito uživateli i nadále v přátelství. Microsoft se vás touto dekadentní politikou totiž snaží vzájemně rozdělit, nebo přinutit ke koupi nové konzole.

Marketingový tah spolu s rostoucí komercionalizací je tedy ryze očividný, a to jsem zde prezentoval jen současnou situaci na Xbox 360. Netroufám si ani náhodou odhadnout, jaká situace je naopak u současných PS3 hráčů, zda-li jsou tam přátelé mezi sebou taktéž "násilně" rozděleni, či zda-li jsou majitelé PS4 i nadále stávající přátelé majitelů PS3.

 |   |  Odpovědět
Chesse  |  01. 09. 2014 17:49

Tak to napisu jeste jinak....stale se nechapem....

Tohle je zatim jedina hra z "next-gen" titulu na XboxOne, kterou majitelum XO zavidim, protoze na PS4 pravdepodobne nebude.

PS4 jsem si kupoval kvuli hram co budou a ne co byli, to bych neprodaval PS3, kdybych ty hry chtel jeste nekdy hrat. To co me u PS3 zajimalo, jsem si zahral a to mi staci :)

PS: Na PC jsem hral dost her, i ty horsi a i ty lepsi, ale pocitu hrani na konzoli se to nevyrovna :) Jsem spokojen, ze jsem ji sehnal a jen lituji toho, ze jsem konzole " neobjevil" driv ;)

 |   |  Odpovědět
Smash!  |  01. 09. 2014 19:21

"ale pocitu hraní na konzoli se to nevyrovná" souhlasím!
Jen málokdo si dokáže tento fakt připustit, tedy klobouk dolů. I já vlastním poměrně výkonné PC, takže mohu a vždy jsem mohl srovnávat. Řadu her jsem si na PC pořídil právě kvůli jejich nedostupnosti pro konzole, a také kvůli již zmiňované zpětné kompatibilitě. Na grafiku jsem nikdy nenahlížel jako na nějaký rádo-by náboženský symbol, i když mám stejně jako každý hráč opravdu rád když hra dobře vypadá a je vzhledově propracovaná. Přesto však za to nejpohodovější hraní vděčím právě konzolím. Tak to prostě je. .

- Je to podobné jako když se ptáte kuřáka proč vlastně kouří, když ví, že je to škodlivé. Většina kuřáků vám řekne, že je jim to prostě jedno, otřelá odpověď - "na něco se přece musí umřít". . já ale dávám přednost spíše těm kuřákům kteří se nebojí nic předstírat a otevřeně vám řeknou, že si jsou dobře vědomi toho, co pro ně cigarety představují a naopak Vás ještě podpoří v tom, že děláte dobře když VY nekouříte taky.

Někteří PC uživatelé, no. . na rovinu, spíše drtivá většina z nich by se byla schopna hádat snad až do krve na téma, zda-li je hraní na PC větší luxus a pohoda než je tomu právě u konzolí. Přitom jde o h**** a navíc, s určitého důvodu tu konzole vždy byli a budou. Ne každý si tudíž pod pojmem "luxusní či pohodové hraní" představuje právě tu řadu odlišných pojmů jako je instalovaní, extrahování, patchování, defragmentování a pod. Někteří lidé chtějí prostě hrát, a nechtějí být obtěžovány jinými, zatěžujícími informacemi.

 |   |  Odpovědět
Copa-k  |  01. 09. 2014 21:03

ale jo s tim co pises nemam zadny problem . Me jde jen o to ,ze co se tyce te kompatibylity tak Microsft i Sony vse vcas dalo na pravou miru . Narozdil od minulych generaci kde nekolik prvnich modelu tu moznost melo ,ale s postupem doby se ZAHADNE vytratila . PS2 i PS3 muzou vypravet uplne legendy . U x360ky nevim jak to bylo ,ale kvuli snizeni nakladu na vyrobu bych se vubec nedivil kdyby se tam odehralo neco podobneho . A tema kde se a jak kvalitne hraje uplne vynecham . Kazdy at si hraje na cem chce . Sam jsem mel doma PS1 a Amigu 500 a 1200 coz by se taky s trochou nadsazky dalo povazovat za konzole .

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor