Borderlands: The Handsome Collection pro PS4 a Xbox One oznámena

Na konzolích nové generace si fanoušci komiksově laděné série Borderlands budou moci užít speciální kolekci.

Kolekce bude obsahovat předposlední a poslední díl série, tedy Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel společně s veškerým přídavným obsahem, co kdy byl vydán, to vše za necelých 60 dolarů. Celá kolekce bude k dostání od 24. března v Americe a v Evropě se objeví o tři dny později, tj. 27. března.

1421760255-claptrap-in-a-box-edition.jpg

Hráči, upřednostňující konzole, si budou poprvé moci zahrát Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel v HD. Vylepšená bude grafika, hratelnost a optimalizace. Hráči si budou také moci přesouvat své původní uložené pozice na nové konzole a začít hrát tam, kde skončili. Další zajímavou funkcí bude možnost užít si hru až ve čtyřech hráčích na jedné televizi ve formě split-screenu.

Pro ty nejvěrnější fanoušky je zde také speciální edice s názvem Borderlands: The Handsome Collection Claptrap-in-a-Box Edition, která bude kromě her obsahovat taky limitovanou postavičku Claptrapa na dálkové ovládání a mimo jiné i ocelovou krabici a 12 kamenotisků. K dispozici bude pouze 5 tisíc kopií této edice a prodávat se bude za 399 dolarů.

Váš názor Další článek: Resident Evil: Revelations 2 v novém videu seznamuje s nepřáteli

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,