PC | Akce

Brothers in Arms v Holandsku

Když v roce 2005 vyšla střílečka Brothers in Arms: Road to Hill 30, sklidila nebývalý úspěch jak u recenzentů, tak i u hráčské obce. Vyzdvihována byla především atmosféra, jež navozovala pocit, že jste skutečně v kruté válce uprostřed litých bojů, zatímco vedle vás umírají spolubojovníci, s nimiž jste ještě před chvíli mluvili. Ani ne o půl roku později se na svět vylíhlo pokračování s názvem Brothers in Arms: Earned in Blood. Tento díl byl přijat poměrně rozporuplně, protože nepřinášel prakticky nic, čím by nedisponoval jeho starší bratříček. Herní scéna se tak rozdělila na dva tábory – na ty, co „Bratry ve zbrani“ milují a na ty, kteří je nenávidí. Letos by však mohla druhá jmenovaná skupina přijít o početné množství svých členů. Důvod? Ubisoft plánuje vydání dalšího dílu této válečné akce, tentokrát s podtitulem Hell's Highway. Nutno dodat, že na nedávno konaných Ubidays, vypadal titul opravdu k světu.

Opět se převtělíte do role tvrdého seržanta Matta Bakera, člena legendární 101. Výsadkové divize a spolu s jeho spolubojovníky budete vrženi přímo do největší výsadkové mise v dějinách lidstva – Operace Market Garden. Ti historicky zběhlejší z vás už asi tuší, co tam budete dělat, vám ostatním trošku oživíme paměť. Ocitnete se v Nizozemsku, poblíž měst Arnhem a Nijmegen, přičemž vaši cílem bude obsazení mostů přes řeku Rýn. Máte na to přesně deset dní, během kterých si užijete nespočet tuhých bojů s německou defenzívou. Samozřejmostí bude ona „živá“ atmosféra, jež má nyní být díky úžasné next-gen grafice ještě realističtější. Ostatně, stačí se podívat na nové screeny níže a není třeba nic dodávat.

Brothers in Arms: Hell´s Highway se dočkáte na PC, X360 a PS3 již 26. srpna toho roku. Do té doby hybaj studovat vojenskou taktiku, abyste nakonec těm proradným skopčákům natrhli šos!

BiA_HellsHighway_0110.jpg BiA_HellsHighway_0111.jpg
BiA_HellsHighway_0112.jpg BiA_HellsHighway_0113.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | akční FPS z druhé světové
Výrobce: Gearbox Software | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 25. září 2008
  • autentická atmosféra
  • poutavý příběh
  • občas grafika
  • nulová evoluce hry
  • technické chybky
  • zoufalá AI
Váš názor Další článek: Nové camo obleky v MGS4

Témata článku: , , , , , ,