CoD: Black Ops 4 ukazuje zombie mód a fantastickou Mystery box edici

Oblíbili jste si střílení nemrtvých v Call of Duty: Black Ops? Tak pro vás máme záběry, které vás navnadí na další dávku téhle akce.

Zažijte si zase jednou masakr se zombíky a vraťte se k oblíbeným hrdinům na cestě do tajné laboratoře pod Alcatrazem, abyste zabránili největší možné katastrofě. Call of Duty: Black Ops 4 nabídne co se zombíků týče gigantické množství zábavy v podobě tří příběhů - IX, Voyage of Despair a Blood of the Dead.

Pokud jste opravdu oddanými fanoušky, neměla by vám uniknout také speciální Mystery Box Edition, která v sobě ukrývá nášup sběratelských předmětů. Už samotný Mystery box by stál za hřích. Vypadá, jakoby zrovna vypadl z vaší obrazovky, na které máte puštěné Call of Duty, ale navíc ještě svítí a dělá znepokojivé zvuky.

CoD Black Ops IIII Mystery Box Edition Announced.jpg

A co očekávat dál? Samozřejmostí je Call of Duty: Black Ops 4, a to ve steelbooku. K ní ještě dostanete balíček nových hrdinů pro Zombies mód, a spoustu dalších bonusů do hry. Fyzicky potom tahle edice přidává ještě obrázky, puzzle, nášivky nebo tematický popsocket. 

Váš názor Další článek: Předělávka Resident Evilu 2 představuje sběratelskou edici

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,