Čtvrtý díl kultovní dungeonovky Bard's Tale je na Kickstarteru

Chyběl vám vtipálek Bard, vysedávání v tavernách a prozkoumávání dungeonů? Bard's Tale 4 vám to vše vynahradí!

Bard's Tale patří mezi legendární dungeon crawlery společně s Diablem a studio inXile Entertainment se nám rozhodlo udělat radost plnohodnotným čtvrtým pokračováním, které po vzoru kolegů Wasteland 2 a Torment zamířilo na Kickstarter, kde za pár hodin od startu vybralo téměř polovinu sumy. 

BardsTale_PromoScreenS1_mini.jpgBT4_concept_01.jpgBT4_concept_02.jpg

Bard's Tale 4 díky tomu hodlá být ještě blíže fanouškům, kteří jej podpoří ve vývoji a udají mu směr. Titul poběží na Unreal enginu 4 a prozatím se připravuje pro platformy PC, Mac a Linux, dost možná se ale dočkáme i rozšířených cílů a konzolových verzí.

BT4_concept_03.jpg

Titul sebou představuje klasickou singleplayerovou týmovku, kde se společníky budete prolézat bohaté na puzzly a souboje dungeony a lootovat co se dá. Souboje mají být rozdělené na fáze, díky čemuž budou dostatečně akční, ale také dají dostatek času na rozmyšlenou. 

Pokud tedy podobnému typu her holdujete, upalujte na Kickstarter. Prvních 24 hodin totiž nabízí vývojáři všem aktivním fanouškům pěkné dárečky v podobě her Wasteland 2 či Zaklínač 2 zcela zdarma.

Váš názor Další článek: Batman: Arkham Knight představuje fešnou Harley Quinn

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,