Cyberpunk 2077 bude pravým RPG titulem, tvrdí CD Projekt

Pokud se bojíte, že další připravovaný herní kousek od tvůrců Zaklínače bude jen mainstreamová střílečka, můžete se zase uklidnit.

Jak prozradil CD Projekt RED v nejnovějším rozhovoru pro IGN, chystaný titul má být především pravým RPG se vším, co k tomu patří. Ba co více, přinést má i mnoho novátorských prvků.

Mnozí se mě ptají, zda bude Cyberpunk 2077 jen další střílečkou a zda bude mít multiplayer. Vždycky jim ale říkám, ať se uklidní, bude to pravý RPG zážitek,“ podělil se Marcin Iwinski, spoluzakladatel studia CD Projekt.

Jsme známí svým vyprávěním příběhu, obřími herními světy, takže bereme vše, co jsme se naučili v trilogii Zaklínače a chceme to využít ve hře Cyberpunk 2077. Takže jo, je to čirá RPG hra, připravujeme ale celou řadu nových herních prvků, o kterých zatím nemůžu mluvit. Rozhodně to tedy není multiplayerová střílečka,“ dodal.

O tom jsme ostatně nikdy nepochybovali. Pokud se vývojářům podaří přenést kvality svých předchozích projektů do kyberpunkového kabátku, může se Deus Ex začít třást.

Diskuze (2) Další článek: Nový deníček z The Elder Scrolls Online předvádí týmový boj

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,