Další Assassin's Creed v Londýně, jmenuje se Victory

Viktoriánský Londýn 19. století a stejný engine jako v Unity. Assassin's Creed: Victory se představuje prvními uniklými obrázky a informacemi.

Vcelku masivní únik informací si prožil Ubisoft, když server Kotaku ve včerejších večerních hodinách zveřejnil první informace o dalším Assassin's Creed titulu naplánovaném na příští rok. Assassin's Creed: Victory se představuje necelý měsíc po vydání Unity.

ac3.jpg

Assassin's Creed: Victory se bude odehrávat ve viktoriánském Londýně v 19. století, přičemž vedoucím vývojářským týmem je Ubisoft Quebec, kterému bude asistovat Ubisoft Montreal (ten byl v této pozici od roku 2007). Samozřejmě i tentokrát se bude na novém pokračování podílet stovky vývojářů z několika studií po celém světě.

Server Kotaku se prý dostal i k sedmi minutovém gameplay videu, které ukazovalo, že hra je ve velice pokročilé fázi vývoje. Záběry se prý jevily jako už připravené na prezentaci pro širší veřejnost. Byl na nich rozhled krásným Londýnem, probíhání hlavního protagonisty davem, využití nového vystřelovacího háku pro přepravu, boj na rozjetém vozidle a nakonec i zabití templáře (právě skokem pomocí háku).

ac.jpg ac1.jpg ac2.jpg
ac4.jpg

Kotaku také potvrdilo, že Ubiosft (zatím) počítá s pouze jedním titulem Assassins's Creed na příští rok, a to právě s Victory pro PS4, Xbox One a PC. Sám Ubisoft se k tomuto úniku vyjádřil a prozradil, že situace je politováníhodná zejména pro vývojáře, kteří na této hře několik let pracovali. Vydavatel je prý připraven oficiálně titul oznámit o něco později, jelikož nyní se soustředí čistě na opravení/zlepšení problémy zmítajícího Unity.

Diskuze (15) Další článek: Escape Dead Island: zombíci trochu jinak (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,