De-formers budou ujetou arénou mezi zvířaty od tvůrců The Order: 1886

Jistě si vzpomínáte na nepříliš vydařený The Order: 1886 z minulého roku. Exkluzivní titul na PS4, který se mohl pochlubit jen nádhernou grafikou a temnou atmosférou. No a nyní tito vývojáři ze studia Ready at Dawn tvoří hru veselou, barevnou a ujetou, kde mezi sebou bojují zvířátka, hru De-formers.

Samozřejmě hned první otázkou zůstává, zda se vůbec o zvířátka jedná. Ať jsou to nafukovací balónky či vesmírné oblůdky, jedná se o barevnou bojovou arénu až pro osm hráčů s online i lokálním multiplayerem. Vaším cílem bude porazit vaše nepřátele a to tím, že je shodíte dolů.

Aby hra byla ještě zábavnější, má pár originálních prvků. Například, že po poražení jiného hráče si osvojíte jeho sílu a zvětšíte se. Hra je přitom založena na rychlosti, skákání, kutálení, bourání a využívání nových schopností, ve kterých vás bude doprovázet pokročilá fyzika. Sami vývojáři přiznávají, že chtěli vytvořit jednoduchou záležitost, jako je například Rocket League, ve které se vyskytuje mnoho menších soubojů, které ale vtáhnou a nepustí.

De-Formers-1.jpgDe-Formers-2.jpgDe-Formers-3.jpg

De-Formers-4.jpgDe-Formers-5.jpgDe-Formers-6.jpg

De-Formers-7.jpgDe-Formers-8.jpgDe-Formers-9.jpg

De-Formers-10.jpgDe-Formers-11.jpgDe-Formers-12.jpg

Přesně tím se dle sdíleného traileru De-formers zdá být - ujetou krátkodobou rychlovkou na odreagování. Vývojáři přiznali, že nápad na Deformers se u nich zrodil již dříve, ale odložili ho kvůli The Order: 1886, jak uvedl server The Verge. Studio navíc spolupracuje i s GameStopem a hru vydá nejen na PS4, ale také na Xboxu One a PC. Datum vydání je zatím neznámé.

Váš názor Další článek: Dead Rising 4 by mohl běžet na Unreal Engine 4 a vyjít na Xbox One i PS4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,