Deadlight se vrací, zavede vás do země zníčené apokalypsou

V Deadlight budete prožívat vaše největší obavy a čelit přímé smrti.

Vývojáři z Deep Silver dnes oznámili vydaní Deadlight: Directors Cut na PlayStation 4, Xbox One a PC. Datum vydání je stanoveno pro všechny tři platformy na 21. června 2016. Cena hry se bude pohybovat okolo 500 Kč.

Hra je zasazena do roku 1986. Deadlight vypráví příběh Randalla Wayne, který je introvertní a poněkud paranoidní, když se snaží seskupit rodinu ve světě rozervaném zombie. Ve zdevastovaných ulicích Seattlu se přes rozpadlé domy, kanalizace snaží dostat na místo známe jako "bezpečné místo". Musí projít strastiplnou cestou, kde nejsou jedinou překážkou zombie, ale i nedostatek munice. Musí se naučit splynou se "Stíny". Ne vždy je zabití to správné. Jen to, že se schováte vás může zachránit.

Hra vám svým příběhem může připomínat kombinaci her This War of Mine, The Walking Dead nebo The Last of Us. Vylepšená verze hry nabídne nové animace a plné rozlišení 1080p. Díky zbrusu novému režimu "Survival Arena" hra nabírá těžšího kalibru. 

Deadlight_screenshot_04.jpgDeadlight_screenshot_05.jpgDeadlight_screenshot_6.jpgDeadlight_screenshot_01.jpgDeadlight_screenshot_02.jpgDeadlight_screenshot_03.jpg

Váš názor Další článek: BioWare na GDC odhalil novou hru, nikdo si toho nevšiml

Témata článku: , , , , , , ,