Destiny rozhodně nestojí 500 milionů dolarů, jde o perspektivu

Před nějakou dobou vyšlo najevo, že by vývoj a marketing připravované sci-fi akce Destiny mohl stát neuvěřitelných 500 milionů dolarů. Nakonec to ale nebude tak horké.

Na oficiálních stránkách hry odpovídal Pete Parsons ze studia Bungie na palčivé otázky fanoušků. Jedna z otázek se týkala právě rozpočtu a finanční situace kolem projektu. Nakonec vypadá, že byla odhalená částka čistě perspektivní.

Suma čítající 500 milionů dolarů, která před nějakou dobou vyplula na povrch, rozhodně neobsahuje jen vývoj titulu a marketing jako takový. Jde spíše o částku z dlouhodobého pohledu, jelikož Bungie plánuje rozvíjet projekt Destiny po dobu až 10 let.

"Co se týče marketingu, musíte se zeptat kluků z Activision, z hlediska vývoje to není ani zdaleka částka dosahující 500 milionů dolarů. Myslím, že tu jde především o dlouhodobou investici a budoucnost produktu," řekl Parsons.

Nedávný alfatest hry se dočkal velmi pozitivních ohlasů a my se již připravujeme na betu, která odstartuje 17. července pro všechny majitele PS Plus účtů a ostatní šťastlivce, kteří si hru předobjednali.

Váš názor Další článek: Steam dosáhl osmi milionů souběžných uživatelů, pomohly slevy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,