Detroit a další hry studia Quantic Dream míří na PC exkluzivně pro Epic Store

Epic Store začíná svůj kolotoč rozjíždět ve velkém a PC komunita mu tentokrát nehledě na neshody může jenom děkovat.

Detroit: Become Human, Heavy Rain, Beyond: Two Souls. Exkluzivity pro PS4, které tvořili mistři svého žánru ze studia Quantic Dream. První tvrzení už ale nebude platit dlouho. Díky Epic Store se totiž těchto skvělých adventur nově dočkají i hráči na PC, kteří si tak budou moci užít fantastický příběhový zážitek, na který doposud mohli tak maximálně koukat na Youtube.

Kromě her od Quantic Dreamu se ale navíc podařilo Epic získat také exkluzivitu na některé z největších herních titulů nadcházejících měsíců. V první řadě se totiž Epicu podařilo rozšířit svoji smlouvu s Ubisoftem, který byl zjevně dost spokojený se startem The Division 2. Mezi dalšími exkluzivitami nebude chybět například The Outer Worlds od Obsidian Entertainment, Ancestors: The Humankind Odyssey či Control a The Sinking City.

Epic Store světlo světa spatřil teprve v prosinci 2018, ale už od té doby díky hráčům Fortnite, svým hrám zdarma a exkluzivitám dokázal navnadit neuvěřitelných 85 milionů hráčů. Řadíte se mezi ně, nebo jste zarytými odpůrci Epic Store?

Diskuze (11) Další článek: Neuvěřitelné, jak může Fallout 4 vypadat. Modifikace ho změní k nepoznání

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,