Díky modifikaci pro Amnesiu si můžete užít lovecraftovskou jednohubku

Milovníci Lovecrafta a kultu Cthulhu si mohou zpříjemnit čekání na The Sinking City.

Pokud jste si užili Amnesia: The Dark Descent, můžete si teď dát přídavek v podobě asi hodinové záležitosti ze světa H.P. Lovecrafta. Během této hodinky na vás sice dýchne děsivá atmosféra, ale nemusíte se bát, že by vás snad chytil infarkt. Tato hříčka je totiž bez jakýchkoliv lekaček. "Náš vlastní příběh je zaměřený hlavně na hráče, kteří mají radši pomalejší tempo a užívají si vstřebávání výpravy a příběhu skrze atmosferické vyprávění a design úrovní při hledání dalších indicií," říkají vývojáři z Dark Craft Studios. 

Celkem zavítáte do sedmi map, které budete prozkoumávat zhruba hodinku. Jde dohromady už o třetí počin Dark Craft Studios, který se zaměřuje na Lovecraftovskou tématiku. Předchozí dvě modifikace od stejných vývojářů byly vytvořené jako módy pro Crysis. Podle dosavadních hodnocení uživatelů databáze modifikací se jedná o poměrně zdařilou práci a pokud máte hodinku navíc určitě stojí za to se přinejmenším zamyslet nad tím, jestli ji nevyužít k zavítání do světa Cthulhu.

Pokud patříte mezi milovníky tohoto hororového světa, určitě si také nezapomeňte poznamenat, že už 21. března vychází hra The Sinking City pro PS4, Xbox One a PC.

Diskuze (2) Další článek: Představitel Danteho v DMC se stal terčem střelby, vyvázl bez zranění

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,