Dishonored 2 bude tak rozsáhlý, že si ho budete muset zahrát dvakrát

Vydání očekávané stealth akce Dishonored 2 se blíží, šéf studia Arkane Studios Harvey Smith proto poodhalil jaká bude herní doba titulu. Podle něj je Dishonored 2 tak rozsáhlý a komplexní, že si ho hráči budou muset zahrát dvakrát.

Hra totiž obsahuje řadu speciálních schopností, které se dají různě kombinovat a přistupovat tak ke hraní zcela odlišně, že jedno odehrání neukáže co všechno Dishonored 2 nabízí. Hráči se prý ani nestihnout pomořit do příběhu.

„Předchozí díl někteří lidé hráli jednou, někteří dvakrát, ale Dishonored 2 si budou chtíti zahrát dvakrát všichni. Je tam tolik věcí, které mohou minout, že je škoda o ně přijít,“ řekl Smith v nejnovějším rozhovoru.

„Plus je tam tolik schopnosti, že vám na ně nevystačí runy a příště si budete chtít vyzkoušet právě ty. Při prvním zahráním uvidíte tak 25% gameplaye. Na každé místo vede několik cest. Hrát můžete násilně, nebo se plížit. Prostě je toho tolik, že jedno zahrání zdaleka nestačí,“ pokračoval šéf.

Smith nakonec dodal, že na začátku hry budete hrát za Emily a poté si v určitém momentu budete muset vybrat, jestli hrát za ní nebo za Corva. S tím, koho si zvolíte, odehrajete celou hru. Druhá postava s vámi dál nepůjde.

Diskuze (1) Další článek: Beyond Good & Evil se dočká druhého dílu, tvůrce láká na první obrázek

Témata článku: , , , , , , , , ,