Dishonored 2 dostane díky nové aktualizaci New Game Plus Mode

Dishonored 2 dostane 19. prosince díky nové aktualizaci New Game Plus Mode, který umožňuje kombinovat vlastnosti Corva a Emily.

Bethesda svou hrou Dishonored 2 opravdu velmi zaválela a v naší recenzi jsme hru velmi pochválili. Jednou z hlavních novinek byla možnost hrát za dvě hratelné postavy, Corva Attano a Emily Kaldwin, které se od sebe příjemně liší a to zejména rozdílnými schopnostmi. Co ale obě postavy zkombinovat?

To vám umožní nový New Game Plus Mode, u kterého nezáleží, zda hrajete za Corva nebo Emily, ale otevřeny máte schopnosti obou. Co takhle zastavit čas a označit nepřátele schopností Domino? Podobné strategie vám New Game Plus Mode umožní.

„Pokud jste někdy chtěli vytvořit postavy se silnými schopnostmi, nyní je vaše šance. Jestli jste někdy chtěli hrát za Emily Kaldwin s Possesion nebo Devouring Swarm nebo za Corva Attano s Domino, nyní můžete. My jsme se díky tomu v Arkane Studios bavili a doufáme, že vy budete také,“ uvedl kreativní ředitel studia Arkane Studios Harvey Smith na oficiálních stránkách.

Jedinou podmínkou k vyzkoušení New Game Plus Mode je, že musíte hru alespoň jednou dohrát – naštěstí vám však zůstanou všechny runy a Bone Charms sebrané v předchozí hře. New Game Plus Mode dorazí díky nové aktualizaci, které je zdarma a vychází na všech platformách (Xbox One, PS4, PC) zdarma, na PC si však již nyní můžete stáhnout betaverzi.

Aktualizace také opraví některé bugy a chybičky, zlepšení se dočká například chování AI. Dále se máme dočkat i lepšího kola pro rychlí přístup k předmětům.

V lednu se pak dočkáme druhé aktualizace, která přidá možnost výběru misí či lepší možnost nastavování obtížnosti hry. Bližších informací o druhém rozšíření se údajně dočkáme velmi brzy.

Další článek: Pokémon Sun and Moon: Osvědčená zábava (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,