DLC pro Red Faction: Guerrilla zdarma

Zatímco na konzolích je třetí pokračování hornické 3D akce k dispozici již od  června, na PC hra vyjde až 15. září 2009. Čekání se ovšem pcčkářům vyplatí. DLC se singleplayerovou kampaní Demons of the Badlands dostanou zdarma. Oproti tomu konzolisté musí z peněženky vytáhnout 10$. Volition to zkrátka bere jako omluvu PC hráčům za čekání. Jak milé. A co nového nás v této kampani čeká? Zahrajeme si za ženskou postavu Sam, projdeme se po pár nových lokacích na Marsu, vyzkoušíme si nové zbraně a vozidla.

VIDEO: 2129 'Red Faction: Guerrilla Demons of the Badlands - DLC trailer'


Zároveň se můžeme těšit na multiplayerový balíček s novými módy hry s názvem Bagman a Team Bagman. Tyto módy nacházejí inspiraci v Red Faction 2, kdy se bojuje o co nejdelší udržení cenného báglu. Body hráči získávají jak za čas po který batoh drží, tak za zabíjení útočníků. Zajímavostí je, že multiplayer PC verze bude obsahovat osm zcela odlišných map. Šest jich bude pro Wrecking Crew mód a dvě pro standardní multiplayer. Screenshoty z map Doubletime a Outpost si můžete prohlédnout níže.

guerrilla_doubletime.jpgguerrilla_outpost.jpg

PC verze Red Faction: Guerrilla se u nás objeví 18. září 2009. Do té doby si připravte železo o minimální konfiguraci dvoujádrového procesoru 2.0 GHz , 1GB RAM, 15 GB místa na disku a grafiku se 128 MB paměti podporující shader model 3.0.

Zdroj: Cinemablend
Váš názor Další článek: Dojmy: Wet – po čertech zábavná jatka

Témata článku: , , , , , ,