E3

E3 2013: Sony konečně ukázalo PS4 a herní exkluzivity

Průvod velkých konferencí uzavírá Sony, od které všichni netrpělivě očekávají vizuální podobu nové konzole. Konference odvysílána, podívejte se na zajímavosti.

Většina lidí už se nejspíše odebrala ke spánku, my ale máme před sebou další zajímavou konferenci. Sony. Od něj všichni očekávají především představení finální podoby herní konzole PlayStation 4. Zkrátka ale nepřijdou ani hry, které byly z části představeny už v únoru. Killzone 4, inFamous, DriveClub. Chuťovek je hodně.

Sledovat můžete také původní přenos na webech IGN či Gamespot.

Zajímavosti z konference

03:15

Konference Sony nám začala pozvolna, klasickou statistikou a handheldem PS Vita, pro který se do konce letošního roku chystá spousta nových her.

03:22

Ani konzole PS3 neřekla své poslední slovo. Sony připravuje v letošním roce bohatou podporu v čele s hitem roku, thrillerem The Last of Us. Nechybí Beyond, Gran Turismo 6 či Batman: Arkham Origins s exkluzivním obsahem.

03:35

Finální design konzole PlayStation 4 odhalen. Černý kvádřík je velmi podobný Xbox One, je ale menší a o něco stylovější.

03:40

Také PS4 se dočká svých unikátních služeb Video Unlimited a Music Unlimited, které nabídnou exkluzivní obsah, dostupný pouze pro uživatele konzole společnosti Sony. Samozřejmostí je Netflix, Redbox Instant, Flixter a další multimediální aplikace.

03:48

Na řadě jsou next-gen tituly. A hned zkraje se nám odhaluje nová IP jménem Order 1886.

03:52

V rychlém sledu se nám představují připravované tituly. DriveClub, Killzone 4, inFamous: Second Son a jiné. Vypadají skvěle.

03:59

Oznámena nová exkluzivita pro PS4 - Dark Sorcerer.

04:05

Jsme zavaleni indie tituly, které nás čekají na konzoli PS4. Indie scénu Sony hodlá aktivně podporovat, což je skvělá zpráva.

04:11

Chybět nemohly ani nové přírůstky do oblíbených sérií Final Fantasy a Kingdom Hearts, které se předvedly v trailerech. Opět exkluzivně pro PS4.

04:15

Konečně jsme se dočkali světové premiéry záběrů z hraní čtvrtého dílu Assassin's Creed. Proběhli jsme džunglí, osedlali loď a zažili i pár soubojů. Jen to konzole nějak nemohla plynule rozdýchat.Chybičky se stávají.

04:21

Hned jsme se přesunuli k další hitovce, Watch Dogs, a opět novým záběrům z hraní, ve kterých jsme jakožto Aiden Pierce měli za úkol setřást pronásledovatele a dostat se ke svému kontaktu. Tomu jsme pak pomáhali uniknout pomocí nové mini hry. Skvělé.

04:34

Avalanche Studios nalákalo na své nové dílko - post-apokalyptickou akci Mad Max - debutovým trailerem.

04:38

A je tady úder do ledvin Microsoftu. PlayStation 4 bude podporovat použité a bazarové hry a nebude vyžadovat internetové připojení.

04:46

Sony předvádí další očekávaný titul, sci-fi MMO Destiny od tvůrců Halo, a kooperaci více hráčů na pódiu. Hru vidíme poprvé běžet živě na konzoli PS4.

04:58

Třešničkou na dortu konference je odhalená cena konzole PlayStation 4, která se uchytila na hranici 399 dolarů, což je podstatně níže, než co nabízí Microsoft u nového Xboxu.

Diskuze (21) Další článek: E3 2013: Ubisoft odhalil nejočekávanější line-up letoška, a překvapil

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,