E3 | EA

E3 2014: zajímavosti z konference Electronic Arts

Po Microsoftu je tu Electronic Arts se svým nášupem her. Doufejme, že bude letos zajímavější, než minule.

Štafetu přebírá ve večerních hodinách EA, která má letos mnohem pestřejší nabídku her, než tomu bylo minule, kdy jsme málem usnuli (Mirror's Edge 2 to zachránil). Největší nášup má přijít především od externích studií, která kutí jedny z nejočekávanějších her letoška i roku příštího.

O čem že mluvíme? Inu, rádi bychom se podívali na to, jak opravdu vypadá Battlefield: Hardline, jistotou je i Dragon Age: Inquisition a očekávaná bojovka EA Sports UFC, kde se konečně dočkáme pořádných záběrů ze hry. Velkou neznámou je FIFA 15, která může buď skočit do next-genu, nebo zůstat potichu a udržovat zájem fanoušků "jen" dalším dílem.

Toť k jistotám konference. Kdo by se ale nechtěl podívat na Mirror's Edge 2, Mass Effect 4 či nový Star Wars: Battlefront. Je velká pravděpodobnost, že uvidíme alespoň nový trailer.

Konference EA začíná v devět hodin večer.

Stream s českým komentářem

Stream v angličtině

Konferenci můžete sledovat také na Twitchi, oficiálním webu a webu Gamespot. V případě komplikací budou streamy průběžně aktualizovány o nové zdroje.

Zajímavosti konference

- startujeme konferenci, jak jinak, novým Battlefrontem, který vyjde na jaře roku 2015.

- následuje trailer s živou hudbou ze světa Dragon Age: Inquisition, který naváže na trailer z konference Microsoftu.

- za hudebním trailerem Dragon Age ihned následuje nová ukázka ze hry, která ukazuje boj s drakem.

- a máme tu velmi očekávaný projekt - další trilogie Mass Effect. Nechybí ukázka vývoje a ochutnávka z alfa verze hry, která vypadá skvěle.

- po sci-fi atmosféře přichází oblíbené Simíci ve svém čtvrtém dílu. Tvůrci ukazují editory postav a novinky série. Potvrzeno bylo i datum vydání - 2. září 2014.

- přichází jedna z očekávaných next-gen her od EA - bojovka UFC. Nechybí parádní ukázka ze hry.

- následuje očekávaná nová generace hokeje NHL s novým gameplay trailerem, který představuje inovace oproti předchozímu dílu.

- dorazil Criterion Games se svým novým herním projektem, ve kterém budete závodit prakticky ve všem, co má kola, křídla, vrtule či padák.

- odhalen nový golf s příchutí Frostbite enginu třetí generace.

- následuje ukázka z letošního ročníku amerického fotbalu Madden NFL 15.

- dočkali jsme se hlubšího pohledu na očekávané pokračování unikátní FPS akce Mirror's Edge.

- v rychlém sledu se ukázala FIFA 15, téměř ihned ale pódium ovládl Battlefield: Hardline. Ten se předvedl v akcí nabité ukázce a oznámena byla také beta. Ta startuje právě teď.

A touto akční smrští je konference EA také uzavřena.

Váš názor Další článek: E3 2014: zajímavosti z konference Microsoftu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,