E3 | EA

EA letos opět vynechá E3 a uspořádá vlastní konferenci

Společnost Electronic Arts oznámila, že letos vynechá E3. Tak, jako minulý rok však bude své očekávané tituly prezentovat na vlastní konferenci EA Play, která se bude konat 10. až 12. června v Hollywood Palladium.

Vynechání E3 neznamená pro EA vůbec žádnou katastrofu, je to spíš jistá formalita… trochu jako by nám EA chtělo říct, že si umí svou konferenci pořádat samo a že zde pravděpodobně budou jisté spory mezi touto společností a pořadateli E3. Svou vlastní konferenci EA Play má však naplánovanou na 10. až 12. června v prostorách Hollywood Palladium a her pravděpodobně nebude málo, jak nás o tom informoval server VG247.

Co se týče větších titulů, měli bychom se údajně už na Vánoce tohoto roku dočkat střílečky Star Wars Battlefront 2 a na konferenci tedy nejspíš chybět nebude. Příjemným překvapením by bylo oznámení Dragon Age 4 s tím, že Bioware nám po březnovém vydání Mass Effect Andromeda možná ukáže i nějaké chystané DLC.

Špatně na tom nebude ani EA Sports, který se má vytasit s FIFA 18, Madden NFL 18, NHL 18 a možná i s EA Sports UFC 3. Také víme, že Nintendo Switch dostane vlastní FIFU, o které se snad na konferenci dozvíme něco víc.

Z jiného soudku se můžeme těšit i na zajímavé titulky Fe a Sea of Solitude. Po vynikajícím Unravel bychom od EA jistě rádi ocenili oznámení dalších podobných her. Je tu i šance na oznámení nových Need for Speed, Plants vs Zombies nebo třeba SimCity.

Věříme, že EA má jistě pár specialit v rukávu, kterými nás může překvapit. Jakého titulu byste se na EA Play rádi dočkali vy?

Váš názor Další článek: 8 nejlepších herních comebacků: když skvělé hry vstanou z mrtvých

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,