EA prý pracuje na herních Hvězdných válkách v otevřeném světě

Nabídky práce v dnešní době prozradí ledacos. Po studiu Guerrilla tu máme EA Canada, kde se podle všeho chystá nová hra s otevřeným světem z univerza Hvězdných válek.

Prozrazují to nabídky práce, kterých si všimlo Kotaku. EA hledá vedoucího animační sekce pro vývoj „nového akčního next-gen titulu s otevřeným světem“. Ba co více, bývalý náborář pro EA Canada se v tweetu podělil o další pozici, návrháře bitev pro novou hru z univerza Hvězdných válek.

Vše by dávalo smysl. EA Canada je nyní třetím týmem, který pracuje na hrách s motivem Hvězdných válek poté, co byla uzavřena desetiletá dohoda s Disney. DICE mají v přípravě nový Battlefront, zatímco Visceral Games kutí něco tajného.

Existuje pravděpodobnost, že je titul pod taktovkou EA Canada ten samý, nad kterým se snaží i Visceral Games, jelikož nabídky práce požadují „všestrannost“ a jen málo špičkových titulů je v dnešní době vyvíjeno pouze jedním studiem.

Ať už se jedná o cokoliv, my se na to zatraceně těšíme. Hvězdné války jsou totiž stále oblíbeným tématem a my jsme se poslední dobou dočkali dost zrušených her na to, aby nás potěšili něčím novým. Co myslíte?

Diskuze (3) Další článek: Podívejte se do zákulisí vývoje akce Killzone: Shadow Fall

Témata článku: , , , , , , , ,