EA spouští službu předplatného pro Xbox One

EA dnes ráno představilo službu EA Access, která bude dostupná pouze na konzoli Xbox One a nabídne jednoduchý přístup k mnoha hrám.

Ve spolupráci s Microsoftem bude služba EA Access dostupná, minimálně prozatím, pouze na konzoli Xbox One. Vyjde vás na necelých 5 dolarů měsíčně, omezený počet lidí už v současné době zkouší privátní betu. A co tato služba nabízí?

EA Access vám odemkne tzv. Trezor, kde najdete mnoho hitů EA ke stažení a hraní zcela zadarmo, resp. za měsíční poplatek samotné služby. Dnes jsou k mání např. FIFA 14, Battlefield 4 či Madden NFL 25, brzy se seznam rozšíří.

HomePageSubscriberUpdatedPUBLISH.png

Kromě trezoru s herními tituly budou uživatelé obšťastněni exkluzivními slevami na všechny hry z portfolia EA, které si digitálně pořídí, navíc budou mít přístup k mnoha demoverzím chystaných her s několikadenním předstihem oproti ostatním.

Kromě měsíčního paušálu je možné stát se členem EA Access za necelých 30 dolarů, na celý rok. Je třeba navíc podotknout, že služba bude pravděpodobně dostupná pouze na konzoli Microsoftu, jelikož Sony po krátkém jednání s EA nabídku odmítlo. Zda se jednalo o správné řešení se dozvíme až časem.

Zdroj: EA

Váš názor Další článek: The Last of Us: Remastered se připomíná ve startovním traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,