Eidos připravuje Deus Ex nové generace, vyjde na PC a konzolích

Na oficiálních stránkách společnosti Eidos Montreal vyšel zajímavý článek, který více odkrývá připravované rozšíření sci-fi série Deus Ex. Odhaleno bylo i datum vydání, kdy se dočkáme kompletní edice Human Revolution.

Napřed tedy ty podstatné informace. Tvůrci parádního RPG Deus Ex: Human Revolution v současné době již pilně pracují na dalším dílu, který se objeví na PC a konzolích nové generace. Mnoholeté zkušeností a zatím poslední díl série pomohl vývojářům opravdu pochopit, co je pro sérii důležité, a pokud můžeme soudit, Eidos opravdu ví, co dělá.

Čeká nás Deus Ex: Universe, koncept mnohostranného zážitku a celého univerza Deus Ex, který bude rozprostřen napříč hrami pro všechny možné platformy, komiksy i knihami. V zásadě se jedná o jeden velký a propojený příběh, jednu velkou konspiraci, která se bude táhnout napříč PC, konzolemi, handheldy, smartphony, knihami a prakticky jakoukoliv další oblastí zábavního průmyslu.

1380723335-deus-ex-universe.jpg

Toť k celkové myšlence. Jinak je v současné době ve vývoji zbrusu nový díl, na kterém pracuje většina týmu Human Revolution. Jako menší bonus nám vývojáři uvolnili jeden nový artwork, který odhaluje chutnou a výtvarně vyšperkovanou ukázku budoucnosti, kde se futuristické prvky snoubí s kybernetickou Renesancí. Zkrátka Deus Ex, jak jej máme rádi. Půjde o problémy společnosti, nerovnováhu jejích vrstev a jiná filozofická témata.

Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách.

Také byl oznámen Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut. Ten bude k mání už 22. října letošního roku pro PC, PS3, Xbox360 a Wii U. Mimo kompletního herního obsahu se můžeme těšit především na unikátní prvky každé platformy. Xbox tedy využije SmartGlass, Wii U možnosti druhého displeje atd. Pokud jste zatím sérii nepřišli na chuť, máte jedinečnou možnost.

Diskuze (3) Další článek: Super Mario 3D World zvedá multimediálním nášupem vlnu nostalgie

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,