EVE: Valkyrie přesedlala na Unreal Engine 4, láká novou tváří

Vývojářské studio CCP Games, které v současné době kutí multiplayerovou vesmírnou střílečku z univerza EVE Online, zveřejnilo několik šťavnatých detailů o nadcházejícím titulu.

Tak především, hra nyní poběží na Unreal enginu čtvrté generace, což by ji mělo propůjčit řádný grafický boost. Mnohem podstatnější zprávou ale je, že se do hereckého týmu přidává Katee Sackhoff, která se zhostí vedoucí role Rain, velitelky pilotů Valkyrie v novém vesmíru Eden.

"Katee je ideální herečkou pro ztvárnění Rain," řekl Owen O'Brien, producent projektu. "Nejen, že má na ramenou bohaté filmové zkušenosti pro ztvárnění silných ženských postav, navíc byla po vyzkoušení hry stejně zapálená do projektu, jako my."

1398999251-eve-valkyrie-5.jpg

1398998987-eve-valkyrie-1.jpg 1398998989-eve-valkyrie-3.jpg 1398998990-eve-valkyrie-2.jpg

EVE: Valkyrie je multiplayerová vesmírná střílečka, vyvíjená exkluzivně pro PS4 a PC, resp. brýle virtuální reality Project Morpheus a Oculus Rift. Kompletní integrace VR technologie má zaručit unikátní zážitek z pilotování vesmírných lodí a soubojů, který navíc bude podpořen bohatou minulostí univerza EVE Online.

Váš názor Další článek: Child of Light: za devatero horami (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,