Fallout 4: Vítejte v zábavním parku Nuka-World!

Horské dráhy, kolotoče, nové zbraně, úkoly, nepřátelé a také jistě kotel cukrové vaty navrch. To všechno vás čeká v zábavním parku Nuka-Wold, kde zábava stojí mnohdy i život.
Kapitoly článku

Co je nového v pustině kolem Bostonu

Prví, koho při vstupu do Nuka-Worldu potkáte, je chlápek Porter Gage. Přátelsky vás přivítá a jak je v hrách od Bethesdy zvykem, nabídne vám svou pomoc jako průvodce. Pokud u sebe nemáte společníka, tak se vám Porter sám nabídne. V boji se pak celkem smrtonosným protivníkem a jeho znalosti místa vám můžou být občas ku prospěchu.

V okamžiku, kdy si Portera přidáte do party a získáte u něj dostatek náklonnosti, získáte ultimate perk Lessons in Blood, který vám zajistí 5% bonus k zisku XP a 10% bonus k odolnosti vůči zranění.114.jpg

Další novinkou bude série vedlejších questů, kterých základní Fallout 4 obsahuje jen málo. Nuka-World obohatí jejich kvantitativní stránku, takže jich bude i více k dispozici, zato budou trochu trpět kvalitou.

Kromě vedlejších questů budou k dispozici i tzv. radiant quests s možností téměř nekonečného hraní po dokončení hlavní dějové linky. To už jsme tu několikrát slyšeli, takže se necháme překvapit. Na Steamu zatím panují u hráčů smíšené pocity.

Absolutní novinkou je nový drsňácký perk Wastelad Warlor, díky němuž se z vás stane kápo všech nájezdníků v oblasti, takže nebudete muset pořád dokola poslouchat Prestonovy kecy o tom, jak nájezdníci někoho přepadli. Teď to budete vy tím, díky komu bude muset Preston takové věci říkat.

Jako Warlord pustin budete mít k dispozici až osm nových osad určených výhradně pro nájezdníky, takže se do hry může už více promítnout aspekt války o Commonwealth. A to je přece bezvadné!115.jpg

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,