Fallout Shelter: Nový patch vás donutí slavit, plnit nové úkoly a mnoho dalšího

Oslavy svátku Halloween se nevyhnou ani kreslené verzi Falloutu. Navíc jako Správce dostanete do ruky i nové prvky a splníte řadu nových úkolů.

Původně mobilní verze Falloutu, která uvedla do života kreslené postavičky vault boyů se v říjnu dočká patche 1.8 díky kterému jako Správce vaultu dostanete k dispozici nové prvky pro jednotlivé místnosti, pošlete dwellery na nové výpravy a oslavíte různé (americké) svátky. K tomu všemu získáte ještě novou sérii přelepů pro zaslané zprávy v rámci hry. 

Prvním novým prvkem, jež se do hry přidá budou room themes (neboli nové stavěcí prvky). V menu se vám objeví nová položka zvaná Theme Workshop, s níž budete moct nahodit některou místnost do stylu některé frakce známé z Falloutu 4 tedy Minutemani, Railroad, Bratrstvo oceli a pozadu nezůstane ani všemocný Institut. Recepty, důležité pro stavbu těchto frakčních prvků, budete získávat v rámci nových úkolů.

Další novotou budou úkoly. Svěží vítr tedy do hry zavane s příchodem tzv. Holiday Quests, které udrží dwellery v pustině, aby našli různé materiály důležité pro stavbu jednotlivých sekcí. Převážně těch nových.

20.jpg18.jpg19.jpg20.jpgNové prvky udělají z vašeho vaultu docela zajímavý cirkus - stačí si jen nainastalovat nový patch 1.8, zdroj: VG247

Poměrně zajímavou novinkou budou také Holiday Festivities, což jsou sezónní aktivity v rámci nějakého svátku. Jelikož je Fallout Shelter americká hra, budete slavit svátky obvyklé pro USA - tedy Halloween (něco jako naše Dušičky), Thanksgiving (Díkuvzdání, které v ČR nemáme) a Chrismas (americké Vánoce).

V rámci každého svátku dostanete k dispozici nové oblečky a předměty, takže se vám během Halloweenu budou po vaultu prohánět strašidla a na Vánoce získáte zase patřičnou blikající výzdobu. Odměny za sezónní úkoly budou limitované, takže je po skončení určitého období už nezískáte. Zase až za rok.

Poslední a zásadní změnou ve hře budou tzv. iMessage Stickers (nálepky), které přijdou také už v říjnu. Ti z hráčů, kteří využívají systém iOS10 budou moct sdílet exkluzivní falloutí nálepky a jimi bude možno ozvláštnit zprávy posílané ostatním Správcům (čtěte kamarádům)

Nový update 1.8 je již nyní k dispozici v rámci služby Google Play a App Store.

zdroj: VG247

Váš názor Další článek: Ubisoft potvrdil, že chystá pokračování Beyond Good & Evil

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,