Firefly se vrátí na obrazovky, ale jako mobilní online hra

Veleoblíbený sci-fi seriál Firefly se nejspíše nikdy nedočká svého filmového návratu. Herní průmysl je ale mnohem aktivnější, a my se tak můžeme těšit na mobilní MMO titul z tohoto univerza.

Když Fox zrušil seriál Firefly, zanechal po sobě tisíce rozhořčených fanoušků, kteří se rok co rok snaží dopídit, zda se někdy dočkáme alespoň nějakého pokračování. Odpověď přichází od studií QMXi a Spark Plug Games, jež na Comic-Conu oznámila příjemnou zprávu. Firefly se vrátí, jen v podobě mobilní hry pro iOS a Android.

Stále netušíme, zda z toho může vzejít něco kloudného, vývojáři však mají čas do léta příštího roku, a pokud se projekt uchopí za správný konec, může z toho být toužebně očekávaný návrat do známých míst. V titulu se hráči vžijí do role kapitána jedné z lodí, který musí dát dohromady posádku a plnit nebezpečné mise, stejně jako výměňovat zboží s ostatními hráči. Chybět by neměla možnost úprav vaší kocábky a cross-play pro hraní napříč platformami.

My v QMXi dobře víme, jak mocná je značka Firefly. Představa, že si ve světě Firefly vytváříte svá vlastní dobrodružství, je vskutku lákavá,“ nechal se slyšet šéf studia Andy Gore.

Firefly Online bude k dispozici v roce 2014 pro iOS a Android. Více informací dorazí v brzké době.

Zdroj: Polygon

Váš názor Další článek: The Bureau: XCOM Declassified drží obranu v traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,