Fortune City - město závodům zaslíbené

V Urban Extreme: Street Rage se podíváte do města Fortune City, které je známé ilegálními závody, při nichž je doslova o život. Konkurence je veliká, takže nekalé praktiky jsou v závodech na denním pořádku. Co na tom, že leckdy dojde k nějaké nepěkné nehodě, jež si vyžádá klidně i několik lidských životů. Právě do takového prostředí se dostanete i vy se svým autem. Jestli ve zdraví přežijete následující dny, je jen a jen na vás a vašich řidičských schopnostech.

Dočkáte se zde šestnáctky unikátních závodních okruhů v městském prostředí, které nabídne spoustu nervy drásajících situací, jako je například předjíždění v protisměru, kdy se ručička na vašem tachometru vyšplhá nad hranici 100 km/h. Je jasné, že občas k nějakému tomu karambolu dojde, ale ve výsledku to nemusí být zase až tak hrozné. Stačí si vybrat jeden ze třiceti dvou různých závodních vehiklů a můžete se opět vrhnout na trať.

V nabídce se objeví hned několik módů, přičemž nebudete ochuzeni o dvě nejlepší lákadla. První z nich je kariéra, v níž si postupně musíte budovat statut respektovaného závodníka a druhým je multiplayer na split obrazovce (obraz je rozdělen na dvě části). Snad jen škoda grafického zpracování, jenž občas znatelně pokulhává.

316926_full.jpg 316928_full.jpg
316930_full.jpg 354758_full.jpg
354760_full.jpg 354762_full.jpg
354764_full.jpg 354766_full.jpg
354768_full.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: Wii
Žánr: Závodní
Výrobce: Data Design Interactive
Váš názor Další článek: Galerie: Chronicles of Spellborn

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,