Gran Turismo Sport možná nepředstaví offline kariérní mód a dynamické počasí

Gran Turismo Sport od začátku tvrdí, že se nebude jednat o plnokrevné pokračování série a nové infromace to jen potvrzují. Hra se možná nedočká offline kariérního módu a dynamického počasí a času.

Vlastně to není tak překvapující, jelikož Gran Turismo Sport je opravdu jen „mezidíl“. 

Zpráva o kariérním módu pochází z GTPlanet fóra, kde se objevilo několik jeho údajných obrázků. Offline verzi neobsahují. Kampaň je rozdělena na Začátečníky, kde se člověk bude učit a Závodní prožitek, kde bude člověk své schopnosti dále rozvíjet. Pak je zde Mission Challange, kde bude hráč plnit výzvy a Racing Etiquette.

Další novou zprávou je, že GT Sport nebude obsahovat dynamické počasí a čas. 

Sdělil to v rozhovoru pro GTPlanet vedoucí vývoje Gran Turismo Sport Kazunori Yamauchi. Dynamické počasí a čas byla funkce, kterou obsahovaly minulé hry, ale jen na některých tratích. Nyní si budou moci hráči nastavit denní dobu před začátkem závodu, čímž bude závod o něco kvalitnější, tvrdí Yamauchi.

„Rozhodli jsme se tuto funkci nezařadit jednoduše proto, abychom během závodu zvýšili snímkovací frekvenci a kvalitu obrazu. Hráči si nastaví denní dobu před začátkem závodění, takže stále budete mít možnost hrát v noci, ráno, přes den a tak dále.“

Gran Turismo 6 mělo se snímkovací frekvencí problém, je tedy dobře, že to vývojáři chtějí řešit. GT Sport vychází 18. listopadu pro PS4. 

GT1.jpgGT2.jpgGT3.jpgGT4.jpg

Váš názor Další článek: Na oficiální stránky E3 byla přidána nová kategorie Xbox One VR

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,